Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή σε παραλία της Χαλκιδικής (Video)

19:37 27/7/2019 - Πηγή: iPop

Η σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή σε παραλία της Χαλκιδικής όπου τραγουδάει με τον Χρήστο Παπαδόπουλο έχει μετατραπεί στην είδηση και το βίντεο της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει συνειδητά απ’ τη νυχτερινή ζωή και έτσι οι θαυμαστές του χαίρονται ιδιαίτερα όταν τον

βλέπουν, αλλά και τον ακούνε.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά του στο κτήμα του έξω απ’ τη Θεσσαλονίκη και έχει επιλέξει να ζει ήσυχες στιγμές μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτές τις ημέρες τον τραγουδιστή στο εξοχικό του στη Χαλκιδική επισκέφθηκε ο φίλος του Χρήστος Παπαδόπουλος, με τους δυο τους να περνάνε μερικές χαλαρές στιγμές με τη συνοδεία τραγουδιού και μπουζουκιού.

Μάλιστα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος ανέβασε αυτή τη μουσική τους συνάντηση και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με τους ακόλουθους του να χαίρονται ιδιαίτερα για την σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή.

Σημειώνεται ακόμη ότι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι το Καλοκαίρι, βίντεο με τον πατέρα της, είχε ανεβάσει και η Γιάννα Τερζή. Οι δυο τους τραγουδούσαν μαζί και τα σχόλια όλων που ανέφεραν πόσο τους έχει λείψει ο Πασχάλης Τερζής, η φωνή του αλλά και τα τραγούδια του, έπεφταν «βροχή».

«Family Matters! 3 videos full of music & fun!», ήταν η λεζάντα που περιέγραφε το post της Γιάννας Τερζή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Family Matters! 3 videos full of music & fun!

Keywords
Τυχαία Θέματα