Σωτήρια κόλπα για το πλύσιμο των ρούχων

15:01 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Το πλύσιμο των ρούχων είναι μια τέχνη από αυτές που τις θεωρείς αυτονόητες και τα μυστικά της μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Τι κάνεις, όμως, αν η μαμά σου δεν θεώρησε σκόπιμο να σου μεταφέρει αυτά τα κόλπα που εγγυόμαστε ότι θα σε σώσουν σε στιγμές πανικού στο πλύσιμο των ρούχων; Διαβάζεις το άρθρο και το κάνεις bookmark.

Μπήκε το T-shirt σου στο πλύσιμο; Βάλτο σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό και ένα φλιτζάνι κοντίσιονερ. Θα επιστρέψει στο φυσικό του μέγεθος.Έγιναν γκρι
τα μαύρα ρούχα σου; Δες πώς μπορείς να ζωντανέψεις το χρώμα τους με γαλλικό καφέ!Τα λευκά σου ρούχα έχασαν τη λάμψη τους και έχουν αποκτήσει ένα κιτρινωπό χρώμα; Δες πώς μπορείς να τα ξανακάνεις πάλλευκα χρησιμοποιώντας τα τσόφλια ενός αυγού.Το καινούριο jean σου βγάζει χρώμα; Για να σταματήσει να βάφει μπλε τα χέρια σου, την επόμενη φορά που θα το πλύνεις ρίξε ένα κ.σ. αλάτι.Οι κάλτσες σου έγιναν από άσπρες ροζ; Μην αφήνεις εκείνη την ύπουλη κόκκινη κάλτσα να σου χαλάσει τη διάθεση! Ξαναπλύνε βάζοντας ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι και απορρυπαντικό.

Σημείωση: Μάθε τι σημαίνουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων!

Πώς θα απομακρύνεις τους λεκέδες;

Ακόμα αναρωτιέσαι πώς φεύγουν δύσκολοι λεκέδες; Σου έχουμε πει τη λύση για Λάδι, Βούτυρο, Αλκοόλ, Μαρμελάδα, Μέλι, Κραγιόν, Βερνίκι, Λάσπη, Γράσο, Γρασίδι, Μελάνι, Τσίχλα, εδώ και εδώ. Αν θες να απομακρύνεις τα σημάδια ιδρώτα από τα πουκάμισα, δες εδώ.

The post Σωτήρια κόλπα για το πλύσιμο των ρούχων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα