Σοκαριστικές εξελίξεις: Έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της! Το σημείωμα που άφησε στην μητέρα της και η μαύρη ζωγραφιά

11:01 2/4/2022 - Πηγή: iPop

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας που είδαν το βράδυ της Παρασκευής (01/04) το φως της δημοσιότητας από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ”. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα στοιχεία που ενοχοποιούν την μητέρα των τριών παιδιών πληθαίνουν. Μια από τις πιο ανατριχιαστικές μαρτυρίες που ακούστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή του Mega αποκάλυψε ότι η μικρή Τζωρτζίνα θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ

της γεγονός που δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο.

Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους- Νέα έρευνα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας: Όσα παρουσίασε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”

Η κομβική για την υπόθεση μαρτυρία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στο τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με την μικρή Τζωρτζίνα να υπήρχαν σημαντικά ενοχοποιητικά στοιχεία, γεγονός που ερευνούν οι αρχές. Ταυτόχρονα, αίσθηση προκαλεί η μαύρη ζωγραφιά που είχε κάνει η Τζωρτζίνα λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή η γυναίκα που την φύλαγε εκείνες τις ημέρες:

«Πριν το θάνατο του δεύτερου παιδιού, της Ίριδας, ξεκίνησε μία γκρίνια μεταξύ του Μάνου και της Ρούλας. Αυτός δεν μπορούσε και ήθελε να φύγει από το σπίτι, αυτή δεν το δεχόταν με τίποτα. Ο Μάνος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε. Το προηγούμενο βράδυ, η Ρούλα ανέβασε βίντεο με το μωράκι να γελάει. Το πρωί μου τηλεφώνησαν ότι χάθηκε το μωρό. Τους λέω, πώς «έφυγε» ένα μωρό υγιέστατο; Ρώτησα την Ρούλα και μου είπε ψυχρά ότι το βρήκε η αδελφή της νεκρό. Και στην Μαλένα ψυχρή ήταν. Η Τζωρτζίνα ήταν θλιμμένη. Κάποια στιγμή ζωγράφισε στο σπίτι μου που την φύλαγα. Ζωγράφισε την Μίνι και ήταν όλη μαύρη, ενώ είχα και άλλους μαρκαδόρους σε διαφορετικά χρώματα, ήταν κατάμαυρη. Με τρόμαξε πολύ…».

Ταυτόχρονα, σοκάρει η αποκάλυψη του ίδιου μάρτυρα πως η Τζωρτζίνα είχε αφήσει σημείωμα στην μητέρα της το οποίο στην συνέχεια έσκισε:

«Η αδελφή της Ρούλας μου ζήτησε να πάρω την Τζωρτζίνα σπίτι μου για να μην είναι μπροστά στους καυγάδες τους και δέχτηκα. Πριν την πάρω, έγραψε κάτι σε ένα χαρτί και το έκρυψε. Δε δέχτηκε να μου το δείξει και μου είπε ότι είναι κάτι για την μαμά της. Όταν ήρθε η μητέρα του Μάνου, της το είπα, αλλά ούτε αυτή κατάφερε να της πάρει το σημείωμα. Τελικά, το βρήκαμε στο καλάθι στο δωμάτιο πεταμένο το χαρτί που έγραφε “Μαμά, μη με ψάξεις, φεύγω…».

Ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας: Η σοκαριστική ερμηνεία της παιδοψυχολόγου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούσε “ανοιχτά” τον Μάνο Δασκαλάκη

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ακούστηκε μία αποκαλυπτική συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με τη «μητέρα» των τριών κοριτσιών. Η ίδια θέλησε να οδηγήσει τη συζήτηση και γύρω από τον εν διαστάσει σύζυγό της, προσπαθώντας να τον βάλει στο “κάδρο” των υπόπτων. Με επιμονή, ζητούσε πληροφορίες από τη δημοσιογράφο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Το όνομα της κοπέλας το έχουμε; Το μικρό της όνομα, μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Δε θέλω να μου λένε και ψέματα, όπως δε λέω κι εγώ. Το όνομά της…»

Μιλώντας για τον Μάνο, ανέφερε:

«Έχουν βγάλει μία εικόνα για εμένα και παρουσιάζουν έναν Μάνο Άγιο, αλλά δεν είναι έτσι και είναι κρίμα. Μόνο εγώ ξέρω πως το καταπολεμάω όλο αυτό.»

Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο

Το «Τούνελ» έφερε στο φως ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή που την άφησε παράλυτη. «Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο», λέει η μητέρα στο τηλέφωνο μιλώντας με φίλη της.

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού μετά την πρώτη κρίση μέσα στο νοσοκομείο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει λέγοντας: «Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν (οι γιατροί). Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σοκαριστικές εξελίξεις: Έθαψαν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της! Το σημείωμα που άφησε στην μητέρα της και η μαύρη ζωγραφιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαριστικές, Έθαψαν, Τζωρτζίνα,sokaristikes, ethapsan, tzortzina