Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/04/2022)

10:59 2/4/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/04/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/04/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/04/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους καθώς και να εξελίξετε κάποιες γνωριμίες .

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια εσωτερική ένταση σήμερα αλλά ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε για να μπορέσετε να ηρεμήσετε αλλά και να προετοιμάσετε κάποια σχέδιά σας αλλά και να ξεπεράσετε κάποιες εντάσεις στην καριέρα σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό  και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε σήμερα να κάνετε κάποιες επικοινωνίες με φίλους ή ομάδες και να σταθεροποιήσετε θέματα με τα οποία ίσως να αγχώνεστε ίσως και οικονομικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες επικοινωνίες σήμερα σε θέματα καριέρας και την εργασία σας ωστόσο αποφύγετε να δράσετε παρορμητικά και να εκνευριστείτε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σήμερα σε συμφωνίες με συνεργάτες αλλά θα σταθεροποιήσετε και οικονομικές συμφωνίες παρόλο που θα πιεστείτε αρκετά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε θέματα της καθημερινότητας αλλά και να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα  και υποχρεώσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με συνεργάτες και μέσα από την επικοινωνία ίσως να σταθεροποιήσετε κάποια συμφωνία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/04/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα καταφέρετε σήμερα να διευθετήσετε θέματα οικονομικά που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια αλλά θα χειριστείτε καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ,τον αθλητισμό αλλά θα έχετε και επιτυχία σε κάποιες συνεργασίες και συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποια ένταση στην επικοινωνία σας με την οικογένειά σας αλλά και με συνεργάτες στην καριέρα σας  που μπορεί να ενεργήσουν χωρίς τη συγκατάθεση σας.Ωστόσο θα σας πιέσουν αρκετά και οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία  αλλά και σε συμφωνίες για οικονομικά θέματα και επαγγελματικά παρόλο που ίσως να πιεστείτε από ένα άτομο κύρους.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε οικονομικά θέματα αλλά και κάποιες συμφωνίες με θέματα του σπιτιού που μπορεί να σας πιέζουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/04/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
02042022,