Σοκ προκαλεί η έκθεση του ιατροδικαστή για το έγκλημα που συγκλόνισε το Κορωπί

16:13 8/11/2016 - Πηγή: iPop

Σοκαριστική είναι σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση για το έγκλημα που συγκλόνισε το Κορωπί. Η 35χρονη γυναίκα η οποία έπεσε νεκρή μετά από επίθεση με μαχαίρι από την ερωμένη του άνδρα της έφερε έξι μαχαιριές.

Σημειώνεται, πως η κύρια ανάκριση τελείωσε και, πως πλέον όλο το υλικό έχει παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στην αριστερή θωρακική πλευρά, στη δεξιά μασχάλη και σε σημεία της ωμοπλάτης, ενώ, όπως σημειώνεται τα χτυπήματα έπληξαν τα ζωτικά όργανα του θύματος και οδήγησαν στο θάνατο του.

Η ιατροδικαστική έκθεση
αναφέρει:

«Διαμπερές τραύμα με τραύμα εισόδου στην πλάγια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους τεσσάρων εκατοστών και τραύμα εξόδου στην πρόσθια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους δύο εκατοστών» και παράλληλα προσθέτει «Τραύμα μήκους ενός εκατοστού και βάθος τεσσάρων στην οπίσθια επιφάνεια του κάτω λοβού του αριστερού πνεύμονα. Οι τραυματισμοί στους πνεύμονες επέφεραν το θάνατο λόγω της αιμορραγίας η οποία προκλήθηκε».

«Ο θάνατος επήλθε συνέπεια κακώσεων προκληθεισών δια νύσσοντος- τέμνοντος οργάνου» δηλώνει στο τέλος της έκθεσης του ο ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στο Κορωπί

The post Σοκ προκαλεί η έκθεση του ιατροδικαστή για το έγκλημα που συγκλόνισε το Κορωπί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα