Σκέφτεσαι να πάρεις το iPhone 12; Πρέπει να διαβάσεις πρώτα αυτό

19:32 29/10/2020 - Πηγή: iPop

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις το iPhone 12, τότε θα πρέπει να έχεις πλήρη εικόνα για το τι να περιμένεις. Ένα νέο τεστ που έγινε απέδειξε πως το 5G στο iPhone 12 μειώνει την μπαταρία κατά 20% πιο γρήγορα.

Για να κάνεις δικό σου το νέο κινητό της Apple, θα πρέπει να δώσεις παραπάνω χρήματα απ’ τον βασικό μισθό στην Ελλάδα.

Κι ενώ τα μοντέλα είναι πολύ εντυπωσιακά με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και κάποια αρνητικά στοιχεία που εντοπίζονται.

Σύμφωνα με ένα τεστ που έκανε το review site Tom’s Guide, η υποστήριξη 5G στο iPhone 12 κοστίζει στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Στο τεστ, έγινε σύγκριση των επιδόσεων της μπαταρίας ενός iPhone 12 και ενός iPhone 12 Pro ενώ δούλευαν με 5G και 4G δίκτυα.

Τα αποτελέσματα του τεστ είναι τα εξής: Το iPhone 12 έμεινε ανοικτό για 10 ώρες και 23 λεπτά με το 4G, ενώ έμεινε ανοικτό για 8 ώρες και 25 λεπτά με το 5G, δηλαδή η μπαταρία του τελείωσε 20% πιο γρήγορα. Το iPhone 12 Pro είχε παρόμοια αποτελέσματα στο τεστ: Η μπαταρία του κράτησε 11 ώρες και 24 λεπτάμε το 4G και 9 ώρες και 6 λεπτά με το 5G.

Το τεστ του Tom’s Guide έγινε σερφάροντας στο Ίντερνετ συνεχόμενα έχοντας στο 150 την φωτεινότηα της οθόνης και αλλάζοντας site κάθε 30 δευτερόλεπτα μέχρι η μπαταρία να πέσει στο 0%.

H εταιρεία δεν έμεινε μόνο στο τεστ του νέου iPhone, αλλά έκανε αντίστοιχα τεστ και σε άλλες συσκευές.

Συγκεκριμένα, το iPhone 11 και iPhone 11 Pro που εξετάστηκαν με το 4G καθώς δεν υποστηρίζουν 5G είχαν παρόμοια διάρκεια μπαταρίας με το iPhone 12 κι αυτό βγάζει νόημα, αφού τα νέα μοντέλα έχουν σχεδόν την ίδια διάρκεια ζωής μπαταρίας με τις προηγούμενες συσκευές.

Τι έγινε με τα Android;

H εταιρεία εξέτασε το Google Pixel 5, του οποίου η μπαταρία διήρκησε σχεδόν το ίδιο και με 4G και με 5G. Επίσης, το 5G δεν διαπιστώθηκε να προκαλεί πρόβλημα στην μπαταρία του OnePlus 8T, ενώ το δίκτυο φαίνεται πως επηρέασε την μπαταρία του Galaxy S20 και S20 Plus, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό που επηρέασε τα iPhones.

Εμείς οφείλαμε να σε ενημερώσουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σκέφτεσαι να πάρεις το iPhone 12; Πρέπει να διαβάσεις πρώτα αυτό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκέφτεσαι, Phone 12 Πρέπει,skeftesai, Phone 12 prepei