Σιδηροδρομικό ατύχημα στο Νιου Τζέρσεϊ -Πάνω από 100 τραυματίες (videos)

16:53 29/9/2016 - Πηγή: iPop

Σιδηροδρομικό ατύχημα στο Νιου Τζέρσεϊ με τις πληροφορίες να δίνουν πάνω από 100 τραυματίες. Αρκετοί τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα τρένο εκτροχιάστηκε στο σταθμό Χόμποκεν του Νιου Τζέρσεϊ και «εισέβαλε» στην αίθουσα αναμονής του τερματικού σταθμού. Μέχρι στιγμής τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για πάνω από 100 τραυματίες, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.

Το ατύχημα συνέβη στο τρένο 1614 της Pascack Valley Line, το οποίο έφυγε από τον σταθμό Spring

Valley, N.Y. στις 7:23 (τοπική ώρα) και είχε καθυστέρηση στον σταθμό Hoboken.

Οι επιβάτες ανέβασαν φωτογραφίες στα social media όπου μεταλλικά τμήματα, καλώδια και συντρίμμια καταγράφονται στις εικόνες.

Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές πόσοι επιβάτες βρισκόντουσαν στο τρένο αλλά ούτε ο αριθμός των ανθρώπων στην πλατφόρμα. Γνωστός δεν έχει γίνει, όμως, ούτε και ο αριθμός των τραυματιών. Η δημοσιογράφος, Nancy Solomon, του WNYC, ανέφερε ότι είδε 20 με 30 άτομα με ελαφρά τραύματα και τρία έως τέσσερα άτομα που φαινόταν να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Πάνω από 20 ασθενοφόρα έσπευσαν στον σταθμό για να μεταφέρουντ ους τραυαμτίες στα νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του New Jersey Transit, Jennifer Nelson.

Οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι επιβάτες από το πρώτο βαγόνι του τρένου και άνθρωποι που περίμεναν στην πλατφόρμα.

Τα δρομολόγια των τρένων και του μετρό στο Χόμποκεν έχουν διακοπεί και εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μεταφορών δήλωσε στο δίκτυο NBC ότι συγκεντρώνει πληροφορίες για το περιστατικό.

Footage shows aftermath of crash at a train station in Hoboken, NJ — one of the busiest stations in the NYC metro https://t.co/Ny2pgSTiRJ pic.twitter.com/07NKeWscFZ

CNN (@CNN) September 29, 2016

Scene from Hoboken, New Jersey shows police and first responders at the scene of the train crash. https://t.co/BIWBxpZ1ON pic.twitter.com/pByHnJODfZ

Fox News (@FoxNews) September 29, 2016

MORE: 'Major structural damage' at Hoboken terminal after train smashes into station https://t.co/oJQNr1nJRV pic.twitter.com/jE4PpKYsUQ

— RT America (@RT_America) September 29, 2016

The post Σιδηροδρομικό ατύχημα στο Νιου Τζέρσεϊ -Πάνω από 100 τραυματίες (videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα