Σφραγίστηκε το γραφείο της Άνγκελα Μέρκελ – Το αποτέλεσμα των αστυνομικών ερευνών

13:03 6/1/2016 - Πηγή: iPop

Οι γερμανικές αστυνομικές αρχές δίνουν ξανά στην κυκλοφορία το δρόμο που βρίσκεται το γραφείο της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, έπειτα από έρευνες που διεξήχθησαν στην περιοχή.

German Chancellor Angela Merkel’s office given all-clear following suspicious delivery https://t.co/onFOeS7jTO

— dwnews (@dwnews) January

6, 2016

Έντονη ανησυχία υπήρχε στη Γερμανία, καθώς, όπως μετέδιδαν τα διεθνή Μέσα ύποπτα πακέτα εντοπίστηκαν το πρωί της Τετάρτης, στο γραφείο της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών τα 4 ύποπτα πακέτα που βρέθηκαν έξω από το γραφείο της Γερμανίδας Καγκελαρίου, στο Βερολίνο δεν περιείχαν εκρηκτικά, ενώ έπειτα από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Καγκελαρίας, δεν εντοπίστηκαν ύποπτοι.

Η Άνγκελα Μέρκελ, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στο γραφείο της την ώρα των ερευνών, δεν ακύρωσε το προγραμματισμένο επίσημο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε κανονικά, καθώς το κτίριο δεν εκκενώθηκε.

.@fastFT: Most of Merkel’s office open despite security scare https://t.co/RdnzFKnEv5

Financial Times (@FinancialTimes) January 6, 2016

Αστυνομικός που συμμετείχε στις εν λόγω έρευνες, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Βild, πως “ερευνήθηκαν 4 ύποπτα πακέτα που βρέθηκαν έξω από το γραφείο της Καγκελαρίου, όμως τελικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».

photo:The Independent

The post Σφραγίστηκε το γραφείο της Άνγκελα Μέρκελ – Το αποτέλεσμα των αστυνομικών ερευνών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα