Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Βάθης | Σώμα με σώμα μάχες μεταξύ ΜΑΤ – αγροτών (Photos)

10:24 8/3/2017 - Πηγή: iPop

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Βάθης | Σώμαμε μάχες σώμα με σώμα μάχες μεταξύ ΜΑΤ – αγροτών. Κλούβες μπροστά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και χημικά. Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Βάθη παραμένουν αποκλεισμένοι. Συλλήψεις 4 αγροτών.

Για να παραδόσουν ένα ψήφισμα έφτασαν Κρητικοί αγρότες νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα και αντίκρυσαν παρατεταγμένα τα ΜΑΤ

και κλειστές τις πόρτες του υπουργείου. Άμεσα η ένταση κλιμακώθηκε και η περιοχή θύμισε έντονα πολεμικό σκηνικό.

Να σημειωθεί πως οι άνδρες της αστυνομίας έχουν συλλάβει 4-5 αγρότες. Εκπρόσωπος των αγροτών, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, Live U στο Star, δήλωσε πως «αν δεν αφεθούν ελεύθεροι θα κάνουμε πόλεμο. Δεν κάνουμε πίσω».

Οι αγρότες από την πλευρά τους, όταν τους αρνήθηκαν τη δυνατότητα να παραδόσουν το ψήφισμα στο υπουργείο, ξεκίνησαν πετροπόλεμο ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών (δακρυγόνα και κρότου λάμψης).

Να σημειωθεί πως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης βρίσκεται εκτός Αττικής σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη και ενημερώθηκε τηλεφωνικά για όσα διαδραματίζονται έξω από το υπουργείο.

«Με τη σκέψη καθαρή, είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε τη νίκη στους αγρότες. Ήρθαμε να φέρουμε ζεστά αποτελέσματα. Είμαστε δυνατοί. Θα διεκδικήσουμε όσα μας φόρτωσαν στην πλάτη» δήλωσε ένας από τους αγρότες.

Mε ρακές πριν κατευθυνθούν στη Βουλή

Λίγο αφού ηρέμησαν τα πνεύματα έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι αγρότες έστησαν ένα τραπέζι και ξεκίνησαν να κερνάνε ρακές στους εκπρόσωπους του Τύπου αλλά και μεταξύ τους.

Στη συνέχεια οι αγρότες κατευθύνθηκαν προς την Βουλή. Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Photos: ΕUROKINISSI /INTIME NEWS

The post Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Βάθης | Σώμα με σώμα μάχες μεταξύ ΜΑΤ – αγροτών (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάθης | Σώμα, ΜΑΤ –,vathis | soma, mat –