Σε δημοπρασία ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Prince- Photos

15:33 14/2/2017 - Πηγή: iPop

Αρκετός καιρός έχει περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή Prince, ο οποίος έφυγε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 57 ετών, αφήνοντας μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή θα δοθούν σε δημοπρασία.

Η online δημοπρασία περιλαμβάνει 119 είδη, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων και επιστολών του τραγουδιστή, τα οποία βρίσκονταν προστατευμένα για δεκαετίες.

Ανάμεσα στα προσωπικά

αντικείμενα του δημοφιλή τραγουδιστή, τα οποία θα δοθούν σε δημοπρασία, βρίσκεται το σακάκι με τα κεντήματα από χάντρες, το οποίο φορούσε στην ταινία του 1986, «Κάτω από το κερασένιο φεγγάρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία από την εταιρεία που χειρίζεται τι πωλήσεις, πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη.

Ποια είναι τα αντικείμενα που θα δοθούν σε δημοπρασία;

Ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία θα δοθούν για δημοπρασία βρίσκονται: ένα ασπρόμαυρο μπολερό, το οποίο είχε σχεδιαστεί ειδικά για την περιοδεία του Prince στην Ευρώπη το 1993, το συμβόλαιο, το οποίο είχε υπογράψει ο ίδιος, για να μπορέσει να παίξει στην ταινία «Purple Rain», τους χειρόγραφους στίχους για το τραγούδι «The Screams of Passion», ένα ζαχαρί κοστούμι με στρας του οίκου Versace και ένα χειρόγραφο μιας ομιλίας του την στιγμή απονομής του βραβείου.

Από όλα τα αντικείμενα του διάσημου τραγουδιστή, αυτό που έχει ξεχωρίσει, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στα αντικείμενα δημοπρασίας είναι το σακάκι, το οποίο φορούσε στην ταινία «Κάτω από το κερασένιο φεγγάρι». Είναι αρκετά αστραφτερό, κεντημένο με ψεύτικα μαργαριτάρια, ο γιακάς του είναι σε στυλ μπολερό κι έχει ένα κόψιμο στην πίσω πλευρά. Επειδή το ύφασμα από το οποίο έχει κατασκευαστεί το σακάκι είναι αρκετά ευαίσθητο, το σακάκι δεν έχει πλυθεί, κάτι που αποδεικνύεται από τα υπολείμματα από το μακιγιάζ, τα οποία έχει ακόμα ακόμα στο γιακά του.

Δείτε φωτογραφίες από τα αντικείμενα της δημοπρασίας

Διαβάστε επίσης:

Αφιερωμένα στον Prince και στον G. Michael τα Grammys 2017

Photo: Consequence of Sound, RR AUCTION

The post Σε δημοπρασία ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Prince- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα