Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Reworks 2016

15:52 31/1/2016 - Πηγή: iPop

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Reworks Festival 2016, το οποίο θα φιλοξενήσει η Θεσσαλονίκη για ακόμα μια χρονιά τον Σεπτέμβριο.

Το Reworks φέτος για πρώτη φορά θα διαρκέσει 5 ημέρες, διευρύνοντας το περιεχόμενό του. Ανοίγει τους ορίζοντες του και γίνεται μέρος του διεθνούς προγράμματος «We are Europe», εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο

συνεργασιών, ανταλλαγών και δημιουργικού διαλόγου στην ιστορία του.

14 με 18 Σεπτέμβρη το πάρτι θα λάβει χώρα και πάλι στην καρδιά της συμπρωτεύουσας και υπόσχεται για ακόμα μια φορά, μοναδικές, μουσικές στιγμές.

Ένα συναρπαστικό κεφάλαιο για το Reworks ξεκινά: Νέο «Reworks Forum-Agora»

Μία νέα εποχή για το Reworks ξεκινά! Το Reworks μεγαλώνει και πέρα από το μουσικό κομμάτι εντάσσει στο πρόγραμμα της ετήσιας δράσης του ένα πολυδύναμο και διαθεματικό νέο forum το «Reworks Forum-Agora» με διεθνή απήχηση, στο οποίο θα παρουσιαστούν ομιλητές, ειδικοί και εμπειρογνώμονες του ευρύτερου χώρου της μουσικής, της τεχνολογίας και του πολιτισμού. Περισσότερα για το περιεχόμενο του forum θα ανακοινωθούν σύντομα.

«We are Europe»: Today’s ideas for tomorrow’s culture

#WeAreEurope

To «We are Europe» είναι το επίσημο πλαίσιο συνεργασίας που συνδέει οκτώ σημαντικά φεστιβάλ στην Ευρώπη με σκοπό την προώθηση, τη δημιουργία και την καλλιέργεια καινοτόμων πολιτιστικών πρακτικών, που ορίζονται μέσα από τη δημιουργική πολυμορφία και τον ανοικτό διάλογο. Το πλαίσιο της συνεργασίας αυτής έχει ως στόχο να εμπνεύσει ένα κοινό μελλοντικό όραμα για τη μουσική, την ψηφιακή κουλτούρα, την τεχνολογία και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα, μέσα από μια διαθεματική προσέγγιση. Το Reworks είναι ένα από τα φεστιβάλ που έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το διάστημα 2016-2018 το Reworks διευρύνει τη δράση του αλλά και το κοινό του, ταξιδεύει σε 7 διαφορετικές χώρες εκτός Ελλάδας και παρουσιάζει ενεργά το έργο του σε κάποια από τα σημαντικότερα φεστιβάλ αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Μέσω του «We are Europe» το Reworks «αποκτά» 56 stages και εξασφαλίζει πρόσβαση στο κοινό 8 διαφορετικών φεστιβάλ, προσφέροντας τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τη δουλειά τους σε ένα διευρυμένο κοινό, να συνδιαλεγούν ανοιχτά με τη διεθνή δημιουργική σκηνή και να διεκδικήσουν διεθνείς ευκαιρίες.

The post Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Reworks 2016 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα