Ψήφο κατά συνείδηση ζητά ο Απόστολος Τζιτζικώστας

14:02 5/1/2016 - Πηγή: iPop

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας «ψήφο κατά συνείδηση», για τις επικείμενες εκλογές του κόμματος, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Όπως συγκεκριμένα εξήγησε:

Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται, αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι.

Ο κ.Τζιτζικώστας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον ψήφισαν, την πρώτη Κυριακή και απηύθυνε έκκληση να προσέλθουν μαζικά οι ψηφοφόροι στις κάλπες στον δεύτερο γύρο, ενώ τόνισε:

Για

μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας. Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από το λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Εξήγησε πως θα παραμένει πιστός στις αρχές της παράταξης και κλείνοντας τις δηλώσεις του σημείωσε πως θα συνεχίσει να μάχεται με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει από την πρώτη γραμμή της παράταξης λέγοντας:

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ενότητα και για να καταφέρουμε να ξαναφτιάξουμε μια μεγάλη, σύγχρονη και ανοιχτή Κεντροδεξιά Παράταξη, που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία.

Αξίζει να τονιστεί πως έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και έτσι οι δύο υποψήφιοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη θέση του προέδρου του κόμματος.

Τα ρολόγια μετρούν αντίστροφα για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου που οι υποστηρικτές του κόμματος θα οδεύσουν προς τις κάλπες και σύμφωνα με πληροφορίες τα επιτελεία έχουν ήδη βάλει στο μικροσκόπιο τους καταλόγους από τον προηγούμενο γύρο κρατώντας επαφή με τους 405.000 ψηφοφόρους.

Τι στάση έχουν κρατήσει Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης;

Ο κ. Μεϊμαράκης στηρίζει το χαρτί στης κομματικής συνοχής και όπως γνωρίζουμε επιμένει στις αρχές που διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

The post Ψήφο κατά συνείδηση ζητά ο Απόστολος Τζιτζικώστας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα