Ψάχνεις τα πιο ευφάνταστα μέρη για να κρύψεις τα πολύτιμα αντικείμενά σου; Αυτά είναι τα ιδανικά σημεία του σπιτιού που δεν θα κινήσουν τις υποψίες σε επίδοξους ληστές

12:46 11/9/2022 - Πηγή: iPop

Ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν θα ήθελε ένα ασφαλές μέρος στο σπίτι του ώστε να κρύψει όλα τα πολύτιμα υπάρχοντά του; Πολλοί άνθρωποι επικεντρώνονται στην εύρεση ενός χρηματοκιβωτίου που είναι πραγματικά δύσκολο να σπάσει κανείς, ωστόσο, το να βρεις κρυψώνες για χρήματα στο σπίτι είναι εξίσου σημαντικό, αν όχι περισσότερο. Η καθεμία από αυτές είναι διαφορετική, όμως όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να διασφαλίζουν πως ένας επίδοξος ληστής δεν θα ρίξει ούτε δεύτερη ματιά σε αυτά.

Ο καλύτερος τρόπος για να “ξεγελάσεις” τους κλέφτες!

Ποιες
είναι οι καλύτερες κρυψώνες για χρήματα σε ένα σπίτι;Στη σοφίτα

Μια σοφίτα, αν υπάρχει, μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό μέρος για να κρύψεις τα πολύτιμα αντικείμενα σου για διάφορους λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, οι διαρρήκτες προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο σπίτι. Έτσι, είναι πιο πιθανό να αρχίσουν να ψάχνουν στα δωμάτια και να παραλείψουν εντελώς τη σοφίτα.

Σύμφωνα με έρευνες, οι περισσότεροι κλέφτες αρχίζουν να ψάχνουν για χρήματα ξεκινώντας από την κρεβατοκάμαρα. Η σοφίτα είναι από τα λιγότερο δημοφιλή μέρη.

Η απόδραση από ένα δωμάτιο απαιτεί ελάχιστο χρόνο, ενώ σε μια σοφίτα μπορεί κανείς εύκολα να παγιδευτεί κανείς. Φυσικά, δεν είναι καλή ιδέα να τοποθετήσεις τα πράγματα σου απλά στη μέση της σοφίτας. Θα πρέπει να βρεις ένα ελάχιστα ορατό σημείο που είναι να μην είναι εύκολα προσβάσιμο σε τρίτους.

FreepikΠίσω από έναν μυστικό καθρέφτη

Ένας μυστικός καθρέφτης μοιάζει με μια κρυφή πόρτα. Είναι απλώς ένας κανονικός καθρέφτης για τον μέσο παρατηρητή, και φυσικά μόνο οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν ότι υπάρχει μια κρυψώνα πίσω από αυτόν. Μπορείς να αντικαταστήσεις οποιαδήποτε από τις πόρτες της ντουλάπας σου με έναν μυστικό καθρέφτη, αλλά φρόντισε από πριν να μην υπάρχουν ορατά ίχνη της αλλαγής.

Κάτω από το ντουλάπι

Συνήθως, μπορείς να βρεις κάποιο χώρο κάτω από τα περισσότερα ντουλάπια που μπορεί να μετατραπεί σε εξαιρετική κρυψώνα για τα μικρά αντικείμενα αξίας. Για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτήν την περιοχή, ίσως χρειαστεί να κάνεις ορισμένες τροποποιήσεις πρώτα.

Το συγκλονιστικό This Is a Robbery στο Netflix “εξιχνιάζει” την διασημότερη ληστεία στην ιστορία της τέχνης

Στον κουβά με τα απορρίμματα από τις γάτες

Όταν λείπεις από το σπίτι, μπορείς να τοποθετήσεις τα αντικείμενα που θέλεις να κρύψεις, στον κουβά και να ρίξεις πάνω τους τα απορρίμματα. Οι περισσότεροι διαρρήκτες δεν θα σκεφτούν καν να αναζητήσουν για πολύτιμα αντικείμενα στον κουβά απορριμμάτων του κατοικιδίου σου. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι: εάν δεν έχεις γάτες, ένας κουβάς γεμάτος απορρίμματα μπορεί να φανεί ύποπτος στους έμπειρους κλέφτες.

Μέσα σε ένα ρολόι τοίχουUnsplash

Μικρότερα αντικείμενα μπορούν να κρυφτούν μέσα σε ένα τροποποιημένο ρολόι που μπορείς εύκολα να βρεις στην αγορά. Είναι πλήρως λειτουργικό και εξωτερικά, είναι όπως κάθε άλλο ρολόι τοίχου, η μόνη διαφορά είναι ότι έχει ένα κρυφό χώρο στο πίσω μέρος τους. Δεν είναι κακό για να κρύβεις ορισμένα μετρητά, αλλά δεν είναι ιδανικό για την αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων σου, επειδή το πάχος του ρολογιού μπορεί να φανεί λίγο ύποπτο.

Μέρη που πρέπει να αποφεύγεις να κρύβεις αντικείμενα αξίας

Οι έμπειροι διαρρήκτες γνωρίζουν πολλές περισσότερες κρυψώνες από ό,τι ένας μέσος άνθρωπος. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφεύγεις όλα τα παρακάτω κοινά σημεία:

Συρτάρια, ντουλάπεςΚάτω από τον πάγκο της κουζίναςΜέσα στο καζανάκι της τουαλέταςΚαταψύκτηςΠαιδικό δωμάτιοΒάζα και γλάστρεςΚαλάθια πλυντηρίουΚάτω από το στρώμα ή μέσα στο κρεβάτι

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ψάχνεις τα πιο ευφάνταστα μέρη για να κρύψεις τα πολύτιμα αντικείμενά σου; Αυτά είναι τα ιδανικά σημεία του σπιτιού που δεν θα κινήσουν τις υποψίες σε επίδοξους ληστές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψάχνεις, Αυτά,psachneis, afta