Προβάδισμα Merkel- Αυξάνει το ποσοστό της και ξεπερνά τον Schulz

09:59 21/2/2017 - Πηγή: iPop

Τη δυναμική της κατά του Martin Schulz αυξάνει η Angela Merkel η οποία σε δημοσκόπηση για την καγκελαρία που είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη προηγείται.

Σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση

οι Χριστιανοδημοκράτες της Angela Merkel, πέρασαν ξανά μπροστά και προηγούνται με 1,5 ποσοστιαία διαφορά των Σοσιαλδημοκρατών.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου INSA για την εφημερίδα Bild η οποία δημοσιεύθηκε πριν από λίγες μόνο ώρες ο συνδυασμός CDU/CSU θα κέρδιζε 31,5% στις εκλογές (άνοδος κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα) έναντι 30% που φέρεται να λαμβάνουν οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD).

Αξίζει να σημειωθεί, πως ότι οι Σοσιαλδημοκράτες υπό την ηγεσία του Schulz έχουν να επιδείξουν μια αυξανόμενη δυναμική.

Την Κυριακή, άλλη δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτου Emnid έδειξε, πως το SPD προηγούνταν με 33% έναντι 32% του CDU/CSU.

Σημειώνεται, πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά από το 2006 που οι Σοσιαλδημοκράτες πέρασαν μπροστά, και κατέγραψαν άνοδο των ποσοστών του κατά 12 ολόκληρων μονάδων συγκριτικά με τον περασμένο μήνα.

Η δημοσκόπηση του INSA, σημειώνεται ότι βλέπει για τρίτη δύναμη το ακροδεξιό Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) με 11%. Στη συνέχεια ακολουθούν το αριστερό Die Linke με 9,5%, οι Πράσινοι με 6,5% και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες με 5,5%.

Διαβάστε επίσης:

«Μάχη» για την καγκελαρία- Αυξάνει τους υποστηρικτές του ο Schulz

photo: Daily Express

The post Προβάδισμα Merkel- Αυξάνει το ποσοστό της και ξεπερνά τον Schulz appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα