Πρωτότυπο σκαμπό από βαρέλι μπύρας

13:32 27/10/2014 - Πηγή: iPop

Ναι, το πνεύμα οικονομίας μας έπιασε για ακόμα μία φορά! Αν, λοιπόν, έχεις μαγαζί για να μπορείς να έχεις βαρέλια μπύρας ή ακόμα και αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει να σου δώσει τέτοια βαρέλια εμείς θα σου πούμε τι να τα κάνεις. Μπορείς να φτιάξεις σκαμπό από βαρέλι μπύρας τα οποία θα λατρέψεις και φυσικά θα δώσουν στιλ στο σπίτι ή ακόμα και το μαγαζί σου.

Τι θα χρειαστείς για το σκαμπό από βαρέλι μπύρας;Βαρέλι μπύραςΤο επάνω μέρος (κάθισμα) από παλιό σκαμπόΜηχάνημα ηλεκτροκόλλησηςΜεταλλική βάσηΠώς θα φτιάξεις το σκαμπό από βαρέλι μπύρας;Βάλε το βαρέλι της μπύρας πάνω στη μεταλλική βάση.Τώρα,
ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις το μηχάνημα ηλεκτροκόλλησης. Μην τρομάζεις είναι πολύ απλή διαδικασία και δε θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά.Θα χρησιμοποιήσεις το μηχάνημα ηλεκτροκόλλησης για να ενώσεις το κάθισμα από το παλιό σκαμπό με το παλιό βαρέλι μπύρας.Επέμενε αρκετά λεπτά στην συγκόλληση γιατί σκέψου ότι από κει θα κρατιέται το βάρος όποιου κάτσει πάνω στο σκαμπό.Tip!

Μπορείς να φτιάξεις πολλά σκαμπό ειδικά αν θελήσεις να τα χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις ένα μεγάλο χώρο, όπως για παράδειγμα ένα μαγαζί. Αν θες να δώσεις χρώμα στο σκαμπό μπορείς να βάψεις το βαρέλι με σπρέι σε ότι χρώμα εσύ επιθυμείς.

Photos: themancaveblog.com

The post Πρωτότυπο σκαμπό από βαρέλι μπύρας appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
σκεψεις με το κυμα της μπυρας
Τυχαία Θέματα