Τι γίνεται με τον Σήφη τον κροκόδειλο;

12:15 27/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην έχουν καταφέρει να πιάσουν ακόμα τον Σήφη τον κροκόδειλο στην Κρήτη, εδώ και μερικές μέρες όμως στήνονται καθημερινά νέες επιχειρήσεις υπό τις οδηγίες του γαλλομαροκινού ερπετολόγου Ολιβιέ Μπερά!

Ο Σήφης εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφορεί ελεύθερος στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών. Γι αυτό το λόγο οργανώθηκε η δεύτερη προσπάθεια των ερπετολόγων Ολιβιέ Μπερά και Πέτρου Λυμπεράκη για τον εντοπισμό του και την απομάκρυνσή του από τη λίμνη. Ο Μπερά κατάφερε και πάλι να περάσει το σκοινί του γύρω

από τον Κροκόδειλο ωστόσο γι ακόμα μία φορά ο Σήφης κατάφερε να ξεφύγει.

Η επιχείρηση στήθηκε από το απόγευμα της Κυριακής και ο γαλλομαροκινός ερπετολόγος Ολιβιέ Μπερά ήταν εφοδιασμένος με επιπλέον ειδικό εξοπλισμό, δίχτυα και άλλα τεχνικά μέσα για την αιχμαλώτιση του κροκόδειλου.

Και ενώ η επιχείρηση απαιτεί απόλυτη ησυχία και σκοτάδι, στην περιοχή βρέθηκε ο “Μάρκος”, ο γνωστός «σαμποτέρ» κάτοικος της περιοχής, ο οποίος προσπάθησε γι ακόμα μία φορά να αποτρέψει την σύλληψη του ερπετού! Οι αστυνομικές αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο στη λίμνη κρατώντας τον αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της επιχείρησης, στο καφενείο που βρίσκεται στην είσοδο του φράγματος.

Τι θα γίνει, όμως, ο κροκόδειλος σε περίπτωση που η επιχείρηση έχει αίσιο τέλος και συλληφθεί ο κροκόδειλος; Ο Σήφης θα μεταφερθεί για μελέτη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και κατόπιν στο ενυδρείο Cretaquarium στην πρώην αμερικανική βάση.

The post Τι γίνεται με τον Σήφη τον κροκόδειλο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα