Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 40χρονος συζυγοκτόνος- Νέα στοιχεία για το πως έγινε το έγκλημα

10:36 15/1/2016 - Πηγή: iPop

Το Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί ο 40χρονος συζυγοκτόνος ο οποίος στέρησε τη ζωή στην 37χρονη Ανθή και στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι του το οποίο μάλιστα πέρασε και με φρέζα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν μέχρι στιγμής δει το φως της δημοσιότητας πριν από την δολοφονία προηγήθηκε έντονος καβγάς ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να χειροδικήσει προς την άτυχη σύζυγό του την οποία στη συνέχεια έπνιξε με ξένο σώμα.

Τι κατηγορίες εκκρεμούν σε βάρος του;

ανθρωποκτονία
από πρόθεσηπεριύβριση μνήμης νεκρούπαράνομη οπλοκατοχή

Όπως τόνισαν οι αστυνομικοί δεν φαίνεται ο θύτης να είχε προγραμματίσει την δολοφονία, ενώ αίσθηση προκαλεί η στάση που κράτησε στη συνέχεια καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό της συζύγου του.

Έδειχνε συγκλονισμένος από την εξαφάνιση της συζύγου και συνεχώς τόνιζε πως δεν βίωναν έντονα προβλήματα στη σχέση τους.

Σύμφωνα, όμως, με συγγενείς της 37χρονης η ίδια ένιωθε εγκλωβισμένη στον γάμο της και ήθελε να χωρίσει άμεσα. Μάλιστα, όπως τόνισε ο 4οχρονος του στην τελευταία κατάθεση του, του είχε ήδη δηλώσει την απόφαση της να πάρουν διαζύγιο.

Αγώνας για την επιμέλεια των παιδιών:

Οι γονείς του θύματος έχουν ήδη μπει στην διαδικασία να κινηθούν νομικά έτσι ώστε να πάρουν την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού και να τα φέρουν να ζήσουν μαζί τους στον Πειραιά.

Αξίζει να τονιστεί πως η τοπική κοινωνία του Βελβεντού Κοζάνης είναι σοκαρισμένη από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, κάτοικοι επιτέθηκαν στην μητέρα του 40χρονου που βρίσκονταν στην πλατεία.

Στα ρούχα της Ανθής που βρέθηκε θαμμένη στο χωράφι υπήρχαν κηλίδες αίματος.

The post Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 40χρονος συζυγοκτόνος- Νέα στοιχεία για το πως έγινε το έγκλημα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα