Πρώτες βοήθειες στο κατοικίδιο σου

15:31 15/8/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πράγματα, που θα πρέπει να γνωρίζεις, αν πρόκειται να δώσεις τις πρώτες βοήθειες στο κατοικίδιο σου. Κάποια πράγματα, μπορεί να σου φαίνονται σωστά αλλά να πρέπει να κάνεις το αντίθετο.

Είναι σημαντικό να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση, ειδικά όταν είσαι υπεύθυνος για την υγεία και τη ζωή ενός ζώου. Το κατοικίδιο σου, στηρίζεται σε σένα για κάποια δύσκολη κατάσταση, στην οποία θα βρεθεί. Είτε είναι άρρωστο, είτε τραυματισμένο πρέπει να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

Ποτέ μην πιστέψεις, πως ένα τραυματισμένο κατοικίδιο δεν θα σου επιτεθεί
επειδή σε αναγνωρίζει. Την στιγμή του πόνου, σχεδόν όλα τα κατοικίδια αισθάνονται τα πάντα τριγύρω τους σαν απειλή. Ακόμα και τα ίδια τα αφεντικά τους, μπορεί να τους φανεί, πως θα τους προκαλέσουν περισσότερο πόνο.Μην προσπαθήσεις να αγκαλιάσεις ένα κατοικίδιο όταν έχει κάποιο πόνο ή πληγή. Πάντα θα κρατάς τα χέρια σου μακρυά από το στόμα του, καθώς όταν προσπαθήσεις να το αγκαλιάσεις, για να το βοηθήσεις και να του δώσεις αγάπη, εκείνο θα φοβηθεί ή θα πονέσει περισσότερο, απ’οτι πριν.Τηλεφώνησε στο κτηνίατρο.Ποτέ μην μετακινήσεις ένα τραυματισμένο κατοικίδιο πριν να φτάσει ο κτηνίατρος.Να θυμάσαι πως πρέπει να έχεις κρατήσει το ιατρικό ιστορικό του κατοικίδιου σου και να είναι έτοιμο σε περίπτωση που το ζητήσει ο κτηνίατρος.

The post Πρώτες βοήθειες στο κατοικίδιο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα