Πρόσθεσε σμέουρα και καρπούζι μέσα στη λεμονάδα σου και φτιάξε τα πιο φρουτώδη και δροσερά ροφήματα για να δώσεις γεύση στο καλοκαίρι σου

14:27 27/6/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχει αυτή η γνωστή φράση που λέει πως όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάχνεις λεμονάδα. Και εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα: Γιατί να μη φτιάξεις 2 διαφορετικές φρουτώδεις λεμονάδες που είναι άκρως καλοκαιρινές και πολύ δροσιστικές; Φτιάξε δύο μεγάλες κανάτες σμεουρο-λεμονάδας και καρπουζο-λεμονάδας με αυτά τα άκρως αρωματικά και ζουμερά φρούτα, σέρβιρε σε ποτήρια με μπόλικο πάγο, βγες ξυπόλυτη στο μπαλκόνι και απόλαυσέ τα παρέα με φίλους αυτές τις ζεστές ημέρες.

Σπιτική λεμονάδα λεβάντας: Το καλύτερο «γιατρικό» κατά του

άγχους και των πονοκεφάλων!

Αυτές οι φρουτώδεις λεμονάδες είναι το απόλυτο αντίδοτο για τη ζέστηΣυνταγή για λεμονάδα με σμέουρα: Υλικά1 κιλό σμέουρα1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού½ φλιτζάνι νερό1/2 φλιτζάνι ζάχαρη3 φλιτζάνια νερό κρύοπαγάκιαΠώς να φτιάξεις την πιο λαχταριστή λεμονάδα με σμέουραΤοποθετούμε τα σμέουρα σε ένα μπλέντερ. Σκεπάζουμε και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει γίνει ένας απαλός και λείος πουρές.Βάζουμε τη ζάχαρη και το 1/2 φλιτζάνι νερό να βράσουν σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, για περίπου 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε το μείγμα της κατσαρόλας, τον πουρέ φρούτων, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το κρύο νερό σε μία κανάτα. Σερβίρουμε σε ποτήρια γεμάτα πάγο, γαρνιρισμένα με σμέουρα και φέτες από λεμόνια.Καλή απόλαυση!

Τι φτιάχνουμε σήμερα; Δροσιστική σπιτική λεμονάδα με ροδάκινα!

Συνταγή για λεμονάδα καρπούζι: ΥλικάFreepik½ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη½ φλιτζάνι νερό500 γρ καρπούζι σε κύβους3 φλιτζάνια κρύο νερό½ φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό λεμονιούπαγάκιαΠώς να φτιάξεις λεμονάδα καρπούζιΤοποθετούμε το καρπούζι σε ένα μπλέντερ. Σκεπάζουμε και πολτοποιούμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.Βάζουμε τη ζάχαρη και το 1/2 φλιτζάνι νερό να βράσουν σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, για περίπου 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε με 3 φλιτζάνια κρύο νερό και το χυμό λεμονιού. Σε μια κανάτα βάζουμε παγάκια και ρίχνουμε τον χυμό καρπούζι και τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού, δυόσμο ή ό,τι άλλο μας αρέσει.Καλή απόλαυση!

Whipped lemonade ή αλλιώς το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα στο ποτήρι σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πρόσθεσε σμέουρα και καρπούζι μέσα στη λεμονάδα σου και φτιάξε τα πιο φρουτώδη και δροσερά ροφήματα για να δώσεις γεύση στο καλοκαίρι σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα