Προς νέα μετωπική Κυβέρνηση- Αντιπολίτευση. Στην Ολομέλεια το πόρισμα για τα δάνεια κομμάτων & ΜΜΕ

07:58 1/2/2017 - Πηγή: iPop

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί σήμερα, Τετάρτη, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση ετοιμάζονται για νέα μετωπική σύγκρουση, με τις δύο πλευρές να εξαπολύουν τα πυρά τους η μια εναντίον της άλλης.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 10 το βράδυ,

σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος, αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υπογράμμισε: «Η συζήτηση θα αναδείξει κάθε είδους ευθύνη για τη λεηλασία που έλαβε χώρα για πάρα πολλά χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πουν στο λαό ποιοι και γιατί πήραν τα δάνεια, αλλά και εάν θα τα επιστρέψουν.

Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ πριν πουν, όμως, οτιδήποτε για τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ από τις τράπεζες, πρέπει να πουν στον λαό ποιοι πήραν τα δάνεια, γιατί τα πήραν, τι τα έκαναν, αν θα τα επιστρέψουν και πότε

Ο ίδιος προειδοποίησε μάλιστα για «δυσάρεστες εκπλήξεις τους φοροφυγάδες και τους εκπροσώπους της διαπλοκής».

Το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναμένεται να τοποθετηθεί για τη διαπραγμάτευση, αλλά και να εξαπολύσει επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Προς νέα μετωπική Κυβέρνηση- Αντιπολίτευση. Στην Ολομέλεια το πόρισμα για τα δάνεια κομμάτων & ΜΜΕ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα