Πρώην παίκτη της Ίντερ παρίστανε ο καμικάζι του Μετρό των Βρυξελλών

18:22 29/3/2016 - Πηγή: iPop

Σε μια ανακάλυψη προχώρησε το ιταλικό δίκτυο «Sky TG24» σχετικά με τον καμικάζι του Μετρό των Βρυξελλών, Khalid El Bakraoui. Ο τρομοκράτης προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ευρώπη χρησιμοποίησε τα στοιχεία πρώην παίκτη της ομάδας Ίντερ και συγκεκριμένα του Ibrahim Maaroufi.

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ, ο El Bakraoui κατάφερε

να ταξιδέψει στην Ευρώπη χωρίς να υπόκειται σε περαιτέρω ελέγχους αλλά και να νοικιάσει διαμέρισμα στο Charleroi του Βελγίου.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αποδείξεις για τη σύνδεση των δύο ατόμων και το γιατί ο καμικάζι επέλεξε την ταυτότητα του Μαροκινού ποδοσφαιριστή.

Τονίζουμε πως η παραπάνω είδηση έχει βάση καθώς, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο καμικάζι του Μετρό είχε περάσει μεταξύ άλλων, και από την Ιταλία αλλά και από την Ελλάδα.

Στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο El Bakraoui έγινε έφοδος της αστυνομίας στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά αλλά δακτυλικά αποτυπώματα του Abaaoud και του Bilal Hadfi, του νεαρού τρομοκράτη που είχε ανατιναχθεί έξω από το Stade de France στο Παρίσι.

Σημειώνεται ότι ο πρώην παίκτης της Ίντερ είχε διπλή υπηκοότητα: μαροκινή και βελγική και όσο ζούσε στο Βέλγιο κατοικούσε στο προάστιο όπου ζούσαν και τα αδέρφια- τρομοκράτες των Βρυξελλών.

Εάν τα παραπάνω επαληθευτούν σίγουρα θα απασχολήσουν τις αρχές που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ των επιθέσεων.

The post Πρώην παίκτη της Ίντερ παρίστανε ο καμικάζι του Μετρό των Βρυξελλών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα