Στον Κορυδαλλό ο «κολλητός» του πατέρα της μικρής Άννυ -Άσκησε έφεση κατά της έκδοσης του στην Ελλάδα

18:20 29/3/2016 - Πηγή: iPop

Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται πλέον Ο 30χρονος, Νικολάι ή Νασίφ Αχμέντοφ, όπως είναι το κανονικό του όνομα, έπειτα από έκδοση του στην Ελλάδα από τις Βουλγαρικες αρχές. Ο ίδιος έχει ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος η οποία θα εξεταστεί στις 12 Απριλίου.

Ο Νασίφ Αχμέντοφ, κατηγορείται για συναυτουργία στη δολοφονία της μικρής Άννυ, εκδόθηκε στη χώρα μας και κρατείται, πλέον, στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο στενός φίλος του πατέρα του ανήλικου κοριτσιού αρχικά είχε βρεθεί δίπλα στις Αρχές

και τις βοηθούσε να λύσουν το μυστήριο αλλά στην πορεία ταξίδεψε στη Βουλγαρία. Εκεί παρουσιάστηκε στις αρμόδιες αρχές και σε ρόλο μάρτυρα κατέθεσε ότι δολοφόνος του παιδιού ήταν ο πατέρας της μικρής, έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έβαλε τέρμα στη ζωή του μικρού κοριτσιού αλλά και για το πως εξαφάνισε το πτώμα της Αννυ.

Οι Ελληνικές δικαστικές αρχές τον κάλεσαν να προσέλθει ως μάρτυρας αλλά εκείνος εξαφανίστηκε προκαλώντας υποψίες. Εις βάρος του εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας τον παρέπεμψε να δικαστεί μαζί με το πατέρα της Άννυ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, περιύβριση νεκρού από κοινού και οπλοχρησία.

Στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, ο Νικολάι εντοπίζεται σε χωριό της επαρχίας Γκράμποβο όπου και συνελήφθη.

Ο Εισαγγελέας Εκδόσεων της Σόφιας συνηγορεί στην έκδοση του στην Ελλάδα και με βούλευμα στις 12 Μαρτίου αποφασίζεται η μεταφορά του στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος Νασίφ Αχμέντοφ, έχει ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο εκδόθηκε στην Ελλάδα. Η έφεση αναμένεται να συζητηθεί στις 12 Απριλίου.

The post Στον Κορυδαλλό ο «κολλητός» του πατέρα της μικρής Άννυ -Άσκησε έφεση κατά της έκδοσης του στην Ελλάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα