Προ των πυλών νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών- Στο Προεδρικό Μέγαρο η Φ. Γεννηματά

10:58 23/2/2016 - Πηγή: iPop

Προ των πυλών φαίνεται να βρίσκεται μια νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με θέμα το προσφυγικό. Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τρίτης η Φώφη Γεννηματά πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου για να συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Αξίζει να τονιστεί πως τα τελευταία χρόνια η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εξαιτίας των έντονων προσφυγικών ροών έχει ξεφύγει. Πάνω από 5.000 πρόσφυγες είναι αποκλεισμένοι στην Ειδομένη, ενώ συνεχώς φτάνουν όλο και περισσότεροι πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής

Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά συναντάται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο και σύμφωνα με πληροφορίες θα το ζητήσει τη σύγκληση της σύσκεψης.

Σε συνέντευξη της άλλωστε την Δευτέρα τόνισε:

Το βασικό ζήτημα είναι εάν εμείς τους δίνουμε άλλοθι να ενισχυθούν οι προσφυγικές ροές λόγω των καθυστερήσεων, της αδράνειας, της ολιγωρίας, των λαθών όλους αυτούς τους μήνες από την Κυβέρνηση

Αξίζει να τονιστεί πως ο Πρωθυπουργός, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί άμεσα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό, ενώ θετικός φαίνεται να είναι και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Προ των πυλών νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών- Στο Προεδρικό Μέγαρο η Φ. Γεννηματά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα