Που πας χωρίς ραβδί για selfies;

14:31 18/8/2014 - Πηγή: iPop

Ποτέ μέχρι σήμερα η φωτογράφηση του εαυτού μας δεν είχε πάρει τόσες μεγάλες διαστάσεις όσο σήμερα. Βγάζουμε αυτοπορτραίτα στο δρόμο, στη δουλειά μας, στο γυμναστήριο την ώρα που σηκωνόμαστε ή την ώρα που κοιμόμαστε και γενικά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είναι φορτισμένο το τηλέφωνό μας.

Φυσικά γύρω από αυτή την τρέλα δεν θα μπορούσε να μην έχει στηθεί και μια βιομηχανία που θα εκμεταλλευόταν αυτό το trend. Είδαμε διάφορα gadget που πλαισιώνουν τις selfies, όμως το ραβδί είναι αυτό που έχει τραβήξει τα βλέμματα και έχει γίνει απαραίτητο

αξεσουάρ μαζί με το κινητό μας τηλέφωνο.

Το ραβδί ή μπαστούνι για selfie, όπως θέλεις πες το, γεννήθηκε και συνδέθηκε με τους αθλητές των extreme sports οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν για να βγάλουν φωτογραφίες την ώρα που κάνουν κάποιο τρικ. Αν κάνεις όμως μια απλή αναζήτηση στο instagram στο Hashtag»# selfiestick», θα καταλάβεις ότι πλέον το ραβδί έχει πάρει διαστάσεις μαζικής επιδημίας αφού το χρησιμοποιούν όλοι. Ορδές νέων ποζάρουν για φωτογραφίες κρατώντας το ραβδί, ενώ η τρέλα πλέον έχει προχωρήσει αφού δεν το χρησιμοποιούν μόνο για selfiesαλλά και φωτογραφίες με όσα περισσότερα άτομα μπορούν να χωρέσουν στο κάδρο.

Στην ουσία το ραβδί είναι μια μεταλλική ράβδος που στην άκρη του δένεις το κινητό σου και πατώντας ένα κουμπί βγάζεις τη φωτογραφία που θέλεις. Εμείς αυτό που δεν έχουμε καταλάβει ακόμα, είναι όταν η φωτογραφία περιλαμβάνει πολλά άτομα, γιατί δεν τραβάει κάποιος από την παρέα, ή κάποιος άγνωστος; Η μαζική υστερία ξεκίνησε φυσικά από τη νοτιοανατολική Ασία, μια περιοχή στην οποία βρίσκονται 4 από τις 10 πιο αυτοφωτογραφιζόμενες πόλεις και συνεχίστηκε σε όλο τον κόσμο.

Το ραβδί για selfies ζει ιστορικές στιγμές μέχρι το επόμενο gadget που θα είναι πιο χρήσιμο να το εξαφανίσει από το χάρτη. Μέχρι τότε, θεωρούμε πως αντί να σπας το κεφάλι σου για το ποια είναι η χρησιμότητά του, καλύτερα να αγοράσεις ένα, αν και η τιμή του δεν είναι καθόλου μικρή όπως θα φαντάζεσαι. Μέχρι το επόμενο gadget λοιπόν, ραβδί για selfies.

Photo: huffingtonpost.com

The post Που πας χωρίς ραβδί για selfies; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα