Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (18/8/14)

09:31 18/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Μπορεί να σοκάρετε τους αγαπημένους σας με τα λόγια σας. Απρόσμενες συζητήσεις, αποφάσεις και δηλώσεις μπορεί να κάνουν τη σχέση σας πεδίο βολής. Στην αρχή η όλη κατάσταση θα σας ταράξει, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση σας μπορεί να ωφελείται από αυτό το ξεκαθάρισμα. Φέρνοντας διάφορα θέματα στο φως μπορείτε να τα δείτε καλύτερα, ενώ παράλληλα ανάβει το πάθος σας και η σχέση σας γίνεται πιο συναρπαστική. Δείξτε προσοχή στην επικοινωνία σας, διαβάζετε δύο φορές τα μηνύματα που παίρνετε προτού απαντήσετε ή κάνετε ένα τηλεφώνημα.

Οι ενέργειες αυτής της ημέρας μπορεί να επηρεάσουν μεγάλη περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να ξέρετε τι κάνετε.

Ταύρος

Κάποια απρόσμενα γεγονότα στο σπίτι μπορεί να σας βγάλουν από τα νερά σας και μπορεί να περιμένετε από το σύντροφό σας να φροντίσει τα πράγματα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν βοηθάει την κατάσταση και θα πρέπει να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας για να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Από το βράδυ και μετά, η επικοινωνία θα είναι πιο αρμονική και μέχρι τότε καλό θα είναι να αποφύγετε όλες τις σημαντικές αποφάσεις . Η ημέρα κρύβει αρκετές εντάσεις και εκπλήξεις. Θα πρέπει να δείξετε δύναμη και αντοχή και ενδεχομένως να ρισκάρετε, ενώ ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε εντολές από κάποιον ανώτερο.

Δίδυμοι

Η αγάπη μπορεί να γίνει πεδίο μάχης αλλά η ημέρα φέρνει το ενδεχόμενο ενός νέου προσώπου στη ζωή σας, αλλά το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά απαιτητικό. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο ή να εμφανιστεί ένας ζηλιάρης πρώην . Αποφύγετε τις σχέσεις της μιας βραδιάς γιατί είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσετε το επόμενο πρωί. Προσπαθήστε επίσης να ελέγχετε τα έξοδά σας και να κάνετε σωστή διαχείριση του χρόνου σας. Κανονίστε τα ραντεβού και τις δουλειές σας με προσοχή και κρατήστε μια μέτρια στάση απέναντι σε σημαντικά θέματα. Αν πρέπει να δεχτείτε την απόφαση κάποιου ισχυρότερου ή ενός οργανισμού, μην πολεμάτε άδικα.

Καρκίνος

Οι εντάσεις στο χώρο εργασίας ίσως σας κρατήσουν μακριά από τον έρωτα αλλά όχι για πολύ, η ημέρα είναι από τις πιο υποστηρικτικές και πολλά υποσχόμενες στον τομέα του έρωτα. Επιδιώξτε νέες γνωριμίες και επαφές γιατί αυτές μπορεί να σας οδηγήσουν σε έναν νέο, συναρπαστικό έρωτα. Θα ελκύεστε από οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή πνευματικό στη φύση του. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό ζήτημα είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Αν χρειαστεί αφήστε κάτι να φύγει.

Λέων

Αν μπείτε στο πειρασμό να χρησιμοποιήσετε τον έρωτα σαν όπλο, είναι σίγουρο ότι θα πληγωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό, θα δημιουργήσει ένα παιχνίδι αναμέτρησης δυνάμεων ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αντί να αντιδράσετε δυναμικά, ενδέχεται να χρησιμοποιήσετε παθητικά τη δύναμή σας και να γίνετε ψυχροί. Μην το κάνετε αυτό. Αν, παρ’ όλα αυτά, η σχέση σας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα ίσως να πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά.

Παρθένος

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο όσον αφορά τα οικονομικά σας, μπορείτε να περιμένετε μερικά καλά νέα μέσα στην ημέρα. Στη διάρκεια αυτή, η ελκτική σας δύναμη θα φτάσει στα ύψη, επιτρέποντας όλων των ειδών τις ερωτικές επαφές και γνωριμίες. Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε σίγουρα την ευκαιρία να συναντήσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, ενώ αν έχετε σχέση, οι αγαπημένοι σας θα σας ερωτευτούν ξανά από την αρχή. Φροντίστε να είστε έτοιμοι επίσης για κάθε ειδών ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Κάποιος συμπεριφέρεται παράξενα την περίοδο αυτή και εσείς αισθάνεστε ότι θα ήταν καλύτερα να δικαιολογήσετε την κατάσταση ή να την θεωρήσετε προσωρινή. Μπορεί να μην έχετε διάθεση να ψάξετε το θέμα, αλλά αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε. Aν την αγνοήσετε μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Aν δεν σας αρέσει κάτι είναι καλύτερα να το πείτε. Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να βάλετε τις φωνές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ήρεμοι και σταθεροί μέχρι να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Υπάρχει μια ανάγκη για αλλαγή στην προκειμένη φάση της ζωής σας, τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν το ίδιο.

Σκορπιός

Η ημέρα στον τομέα των σχέσεων φέρνει ανανέωση και φρέσκες προοπτικές στον έρωτα. Παράλληλα, έχετε όμως νεύρα κι έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο να διασταυρώσετε τα ξίφη σας με κάποιον πολύ δυνατά. Και μαντέψτε: το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να αφήνετε να σας ποδοπατούν, αλλά ούτε να γίνεστε πιο φλογεροί και από τη φωτιά την ίδια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα με τους άλλους, γι’ αυτό υιοθετήστε μια έξυπνη στάση. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να ερωτευτείτε τρελά. Οι αλλαγές που έρχονται είναι διαφόρων ειδών και αυτή σίγουρα θα είναι η πιο ευχάριστη.

Τοξότης

Την ημέρα αυτή θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να ταιριάξετε τις επαγγελματικές απαιτήσεις και επιθυμίες σας με αυτές της οικογένειας και της σχέσης σας. Ο σύντροφός σας μπορεί ξαφνικά να εναντιωθεί με κάποιες επαγγελματικές σας προοπτικές ή να γίνει απαισιόδοξος σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες όσο μπορείτε. Μην διστάσετε παρ’ όλα αυτά να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που αν την αγνοήσετε κινδυνεύει να γίνει σοβαρό πρόβλημα. Αν βρεθείτε ξαφνικά στο επίκεντρο κάποιων καταστάσεων, αντιμετωπίστε τους άλλους με ειλικρίνεια . Γενικά υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά ενδέχεται να χρειαστεί να ρισκάρετε.

Αιγόκερως

Η ημέρα σας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και αν επιδιώκετε να ησυχάσετε και να ξεκουραστείτε θα δυσκολευτείτε λίγο να το πετύχετε. Καταρχήν αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι και να “γεμίσετε τις μπαταρίες σας”, όσο ευτυχισμένοι κι αν είστε στη σχέση σας. Θέλετε να ασχοληθείτε για λίγο με τις δικές σας ανάγκες, χωρίς να σας βαραίνουν τα δράματα των άλλων. Tα ταξίδια θα ήταν μια υπέροχη προοπτική την προκειμένη περίοδο και θα σας έκανε πολύ καλό να δείτε και να γνωρίσετε νέους τόπους και πρόσωπα . Aν πάρετε κάποια άσχημα νέα μην βιαστείτε να αντιδράσετε. Αφήστε λίγο τα γεγονότα να κατακαθίσουν μέσα σας. H αλήθεια είναι ότι κατάβάθος το ξέρατε ότι θα υπήρχε αυτή η κατάληξη και είτε πήρατε τα μέτρα σας είτε τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε.

Υδροχόος

Αν αντιμετωπίζετε θέματα νομικής φύσης, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην χάνετε από τα μάτια σας τα τεκταινόμενα. Να θυμάστε ότι ο μόνος τρόπος για να τα βγάλετε πέρα με την κατάσταση αυτή είναι να την προχωρήσετε. Η ημέρα ευνοεί τον τομέα που έχει να κάνει με τους κοινούς οικονομικούς πόρους και είναι πολύ πιθανό να πάρετε χρήματα τις μέρες που ακολουθούν, όπως επίσης και να πετύχετε ένα συμβιβαστικό αποτέλεσμα στα νομικά σας ζητήματα. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να λάβουν κάποια χρήματα οι αγαπημένοι σας.

Ιχθείς

Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα πρόσωπο που μοιράζεται τους ίδιους στόχους και φιλοδοξίες με τις δικές σας. Και είναι πολύ πιθανό επίσης το πρόσωπο αυτό να σας κλέψει την καρδιά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να αποφύγετε την κρεβατοκάμαρα και αυτό όχι γιατί δεν θα ταιριάζετε ερωτικά, αλλά γιατί ίσως, αν είστε δεσμευμένοι θα βάλετε τον δεσμό σας σε κίνδυνο. Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε υπομονή και να περιμένετε. Αξίζει τον κόπο να περιμένετε. Τώρα μπορείτε επίσης να αγκαλιάσετε πρωτοποριακά σχέδια κι αν δεν έχετε κάτι υπόψη σας οι ίδιοι, συνεργαστείτε με άλλους και κάντε κάτι διαφορετικό.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (18/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα