Πόσους λόγους θα μας δώσει ακόμα για να τον αγαπήσουμε; Στον Καναδα μοιράζουν χρήματα για να μειωθεί η φτώχεια!

12:36 13/11/2016 - Πηγή: iPop

Πόσους λόγους θα μας δώσει ακόμα για να τον αγαπήσουμε; Φυσικά μιλάμε για τον Justin Trudeau ο οποίος αποφάσισε να μοιράσει χρήματα για να μειωθεί η φτώχεια!

Πιο συγκεκριμένα, σε μία επαρχία του Καναδά, το Οντάριο, θα ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα μέσω του οποίου θα δίνονται 1.320 δολάρια το μήνα σε κάθε πολίτη για να μειωθεί η φτώχεια.

Η επαρχιακή κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι διεξάγει δημόσια διαβούλευση για το έργο συνολικού ύψους 25 εκατ. δολαρίων για τους επόμενους δύο μήνες, τα οποία θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τις

πληρωμές από την κοινωνική πρόνοια για τα άτομα ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Και τα καλά νέα για τους Καναδούς δεν τελειώνουν εκεί καθώς στο πρόγραμμα ορίζεται πως οι άνθρωποι με αναπηρίες θα λαμβάνουν 500 δολάρια παραπάνω. Τα άτομα δε που κερδίζουν λιγότερα από 22.000 δολάρια το χρόνο, θα δουν το εισόδημά τους να αυξάνεται τόσο ώστε να φτάσουν το όριο αυτό.

Η έκθεση για το πιλοτικό πρόγραμμα υποβλήθηκε από τον Συντηρητικό πρώην γερουσιαστή Hugh Segal, ο οποίος πρότεινε το σχέδιο να δοκιμαστεί σε τρεις περιοχές: στα βόρεια, τα νότια και μεταξύ των κοινοτήτων που ζουν ιθαγενείς στο Οντάριο.

Ακόμα ένας λόγος για να μετακομίσουμε, λοιπόν, στον Καναδά!

The post Πόσους λόγους θα μας δώσει ακόμα για να τον αγαπήσουμε; Στον Καναδα μοιράζουν χρήματα για να μειωθεί η φτώχεια! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα