Ο Τραμπ δεν θέλει να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο – Δεν είναι τρολ

10:10 13/11/2016 - Πηγή: iPop

Ο Τραμπ δεν θέλει να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκετια για ένα χιουμοριστικό κείμενο αλλά για την μεγάλη αλήθεια, σύμφωνα με τους New York Times.

Πιο αναλυτικά, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προετοιμάζεται για να ανάλαβει τα νέα του καθήκοντα ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως δυσκολεύεται να δεχθεί

πως θα πρεπει να αλλάξει δραστικά την ζωή του, να αφήσει τον «πύργο Τραμπ» και να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τους NYT, ο Ντόναλντ Τραμπ, προτιμά να συνεχίσει να ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα μ’ εκείνο της προεκλογικής εκστρατείας του: να κοιμάται στον «πύργο Τραμπ» στην 5η λεωφόρο στο Μανχάταν, δηλαδή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα έπραινε το αεροσκάφος του και θα έκανε μία πολύωρη πτήση για να επιστρέψει στο Μανχάταν!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του αυτή, ήδη, στους συμβούλους του.

Δυσκολία με αυτή τη μετάβαση φαίνεται, όμως, πως αντιμετωπίζει και ο 10χρονος γιος του, ο οποίος πηγαίνει σχολείο στη Νέα Υόρκη και πολλά αμερικανικά ΜΜΕ σχολιάζουν τη δυσκολία αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος στη μέση του σχολικού έτους.

Η μόνη που δεν φαίνεται να έχει κάποια δυσκολία προσαρμογής είναι η σύζυγός του Ντόναλντ Τραμπ και επόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, η οποία αναμένει ότι θα μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο.

Σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ σημειώνουν ότι ίσως ο ίδιος να επιλέξει να πηγαινοέρχεται από και προς την Ουάσινγκτον όπου και θα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας του. Τα Σαββατοκύριακα φαίνεται πως σκέφτεται να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη ή να επισκέπτεται κάποιο από τα εξοχικά του.

The post Ο Τραμπ δεν θέλει να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο – Δεν είναι τρολ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα