Πόσο χρονών νιώθεις; Θα σου πούμε εμείς ανάλογα με τις απαντήσεις σου σ’ αυτό το κουίζ!

12:14 11/2/2022 - Πηγή: iPop

Μερικές φορές, μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν να “προδώσουν” την ηλικία μας. Και δεν το λέμε με κανένα ηλικιακό κόμπλεξ, αλλά σαν ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα κατόπιν παρατήρησης. Για παράδειγμα, πες σ΄ ένα σημερινό παιδί να κάνει με τα χέρια του ότι μιλάει στο τηλέφωνο, και θα καταλάβεις αμέσως για τι διαφορά γενεών μιλάμε! Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα σ’ αυτό τον κόσμο, έτσι και τα χαρακτηριστικά του Facebook έχουν αλλάξει με την πάροδο των χρόνων.

Πάνε οι εποχές που κάναμε poke o ένας στον άλλον κι αυτό σήμαινε και

κάτι και μεταξύ μας έχει “πεθάνει” και ο τοίχος του Facebook, όπου γράφαμε από ευχές μέχρι στιχάκια και ανέκδοτα.

Αν γυρίσουμε πίσω στο 2007-2008, τα smartphones με τη σημερινή έννοια δύσκολα υπήρχαν, απλά ήταν κάποια μοντέλα κινητών που μπορούμε να πούμε ότι ήταν οι πρόγονοι των σημερινών έξυπνων συσκευών. Δεν υπήρχαν τα TikTok challenges και χρησιμοποιούσαμε μόνο το Facebook, για τα πάντα. Αν όλα αυτά τα θυμάσαι έντονα, μπορείς με την ησυχία σου να νιώσεις μεγάλος.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2003, ο νεαρός Mark Zuckerberg δημιούργησε το Facebook, μια σελίδα για να είναι σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους στο Πανεπιστήμιο. Το τι συνέβη μ’ αυτό, είναι ήδη κομμάτι της ιστορίας. Το Facebook έφερε μια ψηφιακή επανάσταση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, κι αυτό το κουίζ έρχεται να μας θυμίσει αυτές τις αλλαγές. Αν ανήκεις στην Gen Z, μπορεί να μην ξέρεις καν πώς ήταν το Facebook πριν 10 χρόνια!

Κάνε το τεστ με τα χαρακτηριστικά του Facebook

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πόσο χρονών νιώθεις; Θα σου πούμε εμείς ανάλογα με τις απαντήσεις σου σ’ αυτό το κουίζ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
πολλά δύσκολα κουιζ
Τυχαία Θέματα