Η J.Lo. και το λευκό της φόρεμα δίνουν έμπνευση σ’ όσες θέλουν να βάλουν νυφικό που να μην φαίνεται σαν νυφικό

17:46 10/2/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez δεν χάνει ούτε μια ευκαιρία να μας υπενθυμίσει ότι η νέα της ρομαντική κομεντί «Marry Me» έχει κυκλοφορήσει! Όταν προωθεί τα έργα της, τα προωθεί με όλο της το είναι, για άλλη μία φορά, λοιπόν, έκανε κάτι αντίστοιχο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η πολυτάλαντη λατίνα σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Ben Affleck, ενώ φορούσε ένα λευκό δαντελένιο

φόρεμα που με μία λέξη λέγεται: νυφικό. Συγγνώμη, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο από το αγαπημένο μου ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Νομίζω ότι είμαι αουτσάιντερ»: Η Jennifer Lopez ποζάρει σε ένα απ’ τα πιο συγκλονιστικά της εξώφυλλα αποκαλύπτοντας ότι «επέζησε» από τον χώρο του θεάματος επειδή η μητέρα της την έκανε «σκληρή»

Η JLo ντύθηκε νυφούλα και για άλλη μία φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Αυτός, λοιπόν, είναι ο κόσμος της Jennifer Lopez και οι υπόλοιποι απλώς ζούμε σε αυτόν. Το λευκό μίνι φόρεμα είναι από τη συλλογή Giambattista Valli’s Love, την πρώτη σειρά νυφικών του οίκου μόδας. Μήπως, τελικά, πέρα από την πρεμιέρα της ταινίας, το αγαπημένο μας ζευγάρι θέλει να μας αφήσει να υποθέσουμε και κάτι άλλο; Από εμένα, πάντως, είναι ναι!

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του»: Η Jennifer Lopez μιλά για τον Ben Affleck και λιώνει από έρωτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez συνδύασε το μίνι φόρεμά της με λευκές γόβες Jimmy Choo, κρυστάλλινο clutch από την Dolce & Gabbana και διαμαντένια σκουλαρίκια Dior. Ο Ben Affleck εμφανίστηκε στο πλευρό της φορώντας ένα απλό παντελόνι και ένα σακάκι, αλλά η τελειότητα βρίσκεται στην απλότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Сеть кинотеатров КАРО (@karocinema)

«Αυτή η σχέση έχει πραγματικά νόημα για μένα στη ζωή μου»: Ο Ben Affleck ανοίγει την καρδιά του και μιλά για την Jennifer Lopez στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη

Πάντως πρέπει να το παραδεχτούμε, η JLo λάμπει ντυμένη στα λευκά! Σε πρόσφατες εμφανίσεις της είχε επιλέξει συνολάκια με έντονα μοτίβα, αλλά αυτή η σχετικά απλή και σούπερ θηλυκή εμφάνιση, είναι το κάτι άλλο! Αυτή η λάμψη της J.Lo αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι η σταρ μπορεί να φορέσει κυριολεκτικά τα πάντα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η J.Lo. και το λευκό της φόρεμα δίνουν έμπνευση σ’ όσες θέλουν να βάλουν νυφικό που να μην φαίνεται σαν νυφικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
J Lo,