Πώς να βάλεις το Shimmer Bronzer ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα

20:46 20/7/2020 - Πηγή: iPop

Όταν μιλάμε για το μακιγιάζ, η κάθε γυναίκα θέλει να μοιάζει λαμπερή ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όμως, σίγουρα αυτή η λάμψη δεν θα πρέπει να είναι υπερβολική. Γι’ αυτό το Shimmer Bronzer που είναι πολύ της μόδας πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς για να μην φαίνεσαι υπερβολική.

Επαγγελματίες make up artists μοιράζονται τα μυστικά τους για το πώς να πετύχουμε το τέλειο natural make up look με το Shimmer Bronzer, χωρίς να υπερβάλλουμε!

Πώς θα εφαρμόσεις το Shimmer Bronzer;

Το πιο σημαντικό μέρος της εφαρμογής

αυτού του λαμπερού Bronzer είναι να διατηρήσεις την εφαρμογή ελαφριά και να αυξήσεις την ένταση στην πορεία. Τι σημαίνει αυτό;

Να ξεκινήσεις με μια μικρή ποσότητα προϊόντος και να εφαρμόζεις σιγά σιγά, λίγο- λίγο για να μπορείς να βλέπεις το αποτέλεσμα.

Πρόσθεσε περισσότερο προϊόν εφόσον δεις ότι χρειάζεται περισσότερη λάμψη το πρόσωπό σου, αλλά μην το παρακάνεις απ’ την αρχή.

Αυτά είναι τα ρούχα που χρειάζεσαι για να δείχνεις μαυρισμένη!

Το πώς θα βάλεις το Bronzer είναι εξίσου σημαντικό

Όλοι συμφωνούν στο ότι είναι καλύτερο να βάλεις το Bronzer για να προσθέσεις μια λάμψη στα μήλα των μάγουλων και τη γέφυρα της μύτης σου.

Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα λάμπει και μοιάζει να έχει μια λάμψη από τον ήλιο, δηλαδή επιτυγχάνεις το φυσικό look που θέλεις!

Πούδρα, κρέμα ή υγρό Bronzer;

Αυτό έχει να κάνει με τις προσωπικές σου προτιμήσεις! Επιπλέον, υπάρχουν κάποιοι που κάνουν μια μείξη των διαφορετικών προϊόντων, δηλαδή μπορεί να ξεκινούν με μια κρέμα Bronzer αλλά στη συνέχεια, το τελείωμα να γίνεται με μια πούδρα.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσεις μαζί με το Shimmer Bronzer που θα διαλέξεις να προμηθευτείς και το κατάλληλο πινέλο για την εφαρμογή του: Άλλες ανάγκες έχει ένα bronzer με κρεμώδη υφή κι άλλες ένα σε πούδρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τα makeup tips που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου

Το άρθρο Πώς να βάλεις το Shimmer Bronzer ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα