Πώς να κερδίσεις έξτρα χρόνια ζωής

15:00 16/7/2014 - Πηγή: iPop

Αν σου έλεγαν πως μπορείς να παρατείνεις τα χρόνια της ζωής σου αλλά παράλληλα και να βελτιώσεις την ποιότητα της, σίγουρα δε θα το έκανες! Δεν ξέρεις, όμως, το πώς; Μην μου αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ να σου πούμε μικρά tips τα οποία θα σε κάνουν να ζήσεις πιο πολλά χρόνια και δεν τα λέμε εμείς αλλά, οι επιστήμονες που σίγουρα ξέρουν περισσότερα.

Ποια είναι τα μυστικά που θα σου δώσουν πιο πολλά χρόνια ζωής;Μην ξεχνάς τα λαχανικά σου! Τα ωμά λαχανικά είναι αυτά που θα ωφελήσουν σημαντικά τον οργανισμό σου. Θα του χαρίσουν, όπως, επισημαίνουν
οι ειδικοί 2 παραπάνω χρόνια ζωής και θα κάνουν την επιδερμίδα σου να φαίνεται πιο νεανική. Τα λαχανικά που δεν έχουν μαγειρευτεί έχουν 30% περισσότερα αντιοξειδωτικά από αυτά που μαγειρεύτηκαν. Πρόσθεσε, λοιπόν, στο καθημερινό σου διατροφολόγιο πράσινες πιπεριές και καρότα και μετά από λίγα χρόνια θα μας ευγνωμονείς!Χρειάζεσαι φίλους! Σε μελέτη που έγινε από Αυστραλούς ερευνητές τονίστηκε πως όσοι έχουν αρκετούς φίλους τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν να ζήσουν πιο πολλά χρόνια. Προσπάθησε, λοιπόν, να είσαι όσο πιο κοινωνικός γίνεται ακόμα και στο χώρο της εργασίας σου ή και στις βόλτες που κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου.Διατηρείσαι το λίπος σου σε φυσιολογικά επίπεδα. Σε έρευνα του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα οι επιστήμονες τόνισαν πως αν ο δείκτης μάζας σώματος ξεπερνάει το φυσιολογικό (18,5- 24,9%) έχεις περισσότερες πιθανότητες να φύγεις από τη ζωή νέος-α. Αν, λοιπόν, δεν προσέχεις το λίπος σου αυξάνεις τον κίνδυνο διαβήτη, καρδιοπαθειών και εγκεφαλικού επεισοδίου.Μην νομίζεις πως η ζωή σου θα σταματήσει μετά τη σύνταξη! Δες τα θετικά. Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει! Τώρα θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα. Αν πάλι τρέμεις στην ιδέα πως μόλις σταματήσεις τη δουλειά σου θα νιώθεις ότι τέλειωσε για εσένα η ζωή, βρες νέα πράγματα να κάνεις! Μπορείς για παράδειγμα να γίνεις εθελοντής και να παθιαστείς με το νέο σου στόχο!

The post Πώς να κερδίσεις έξτρα χρόνια ζωής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα