Ποιο σκυλάκι είναι το άλλο σου μισό;

12:34 2/3/2020 - Πηγή: iPop

Αγαπάς τα σκυλάκια; Όμως, δεν ξέρεις ποιο θα ήθελες να υιοθετήσεις, αφού είναι όλα αξιαγάπητα. Εμείς ξέρουμε, βέβαια, ποιος είναι ο σκύλος που σου ταιριάζει. 

Πολλοί λένε πως τα σκυλιά μοιάζουν στους ιδιοκτήτες τους. Ή μήπως τελικά οι ιδιοκτήτες μοιάζουν στα σκυλιά τους; Υπάρχει κάποιος σκύλος που σου ταιριάζει περισσότερο; Φυσικά και υπάρχει!

Καλό θα είναι να επιλέξεις ένα σκυλάκι που να ταιριάζει λίγο πολύ με τον χαρακτήρα

σου. Για παράδειγμα, αν σου αρέσει να περνάς πολύ χρόνο στο σπίτι κι ο σκύλος σου είναι αρκετά δραστήριος, τότε μάλλον θα ‘χετε ένα μικρό θέμα. Δε θα ήταν καλύτερο ο σκύλος σου να είναι το ίδιο τεμπέλης ή δραστήριος μ’ εσένα; Γι’ αυτό καλό είναι να ξέρεις ποιος σκύλος σου ταιριάζει πριν αποφασίσεις να αποκτήσεις έναν.

Unsplash/Avi Naim

Ο σκύλος είναι “καθρέφτης” του εαυτού σου και αυτό το έχουν αποδείξει πολλές έρευνες. Οι σκύλοι με νευρωτικούς ιδιοκτήτες είναι λιγότερο εύκολο να διαχειριστούν το άγχος, ενώ οι χαλαροί άνθρωποι τείνουν να είναι ιδιοκτήτες φιλικών και χαλαρών σκύλων. Έτσι, λοιπόν, κι εσύ πρέπει να έχεις ένα σκύλο που να σου μοιάζει, να ταιριάζει με τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά σου.

Εμείς, όμως, δε θα σου πούμε απλά ποιος σκύλος σου ταιριάζει, αλλά ποιο από τα σκυλιά της Disney είναι το άλλο σου μισό.

Είναι τόσα πολλά αυτά που έχουμε απολαύσει κατά καιρούς στις οθόνες μας μέσα από ταινίες κι ήρθε η ώρα να μάθεις κι εσύ ποιο από αυτά τα σκυλιά έχει περισσότερα κοινά μ’ εσένα και σου ταιριάζει περισσότερο. Και πού ξέρεις… Ίσως να πρέπει να καταλήξεις τελικά σ’ αυτή τη ράτσα σκύλου.

Κάνε το τεστ, απαντώντας σε 8 εύκολες ερωτήσεις σχετικά με τα γούστα σου και τις προτιμήσεις σου και δες ποιος σκύλος της Disney είναι το άλλο σου μισό!

Αν είσαι λάτρης των σκυλιών, τότε σίγουρα μπορείς να αναγνωρίσεις τις ράτσες αυτών των κουταβιών! 

Δες ακόμα:

Πριν υιοθετήσεις σκύλο, δες ποια ράτσα είναι ιδανική για σένα!

Photo: Pexels

Το άρθρο Ποιο σκυλάκι είναι το άλλο σου μισό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα