Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή;

11:13 7/5/2017 - Πηγή: iPop

Σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου 2017, τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σ’ όλη τη Ελλάδα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ παράλληλα τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ. Επίσης ανοιχτά θα είναι και κάποια σουπερμάρκετ ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας.

Σήμερα, Κυριακή, απεργία

θα κάνουν και οι ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΟΙΥΕ λόγω της συμφωνίας της Κυβέρνησης και των Θεσμών για επέκταση της τουριστικής περιόδου κατά την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/13, η Κυριακή σήμερα είναι μία από τις επτά που τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά διότι είναι η πρώτη Κυριακή εκπτωτικής περιόδου.

Παρακάτω ποια supermarket θα είναι ανοιχτά:

Ανοιχτά θα παραμείνουν

ΑΒ ΒασιλόπουλοςLIDLΜασούτης (όλα τα καταστήματα με ωράριο 11.00-15.00, αξίζει να αναφερθεί ότι σε προηγούμενες Κυριακές άνοιγε μικρό αριθμό καταστημάτων μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης)My Market ( 89 από τα 223 καταστήματα)Χαλκιαδάκης (8 από τα 39 καταστήματα, κυρίως σε τουριστικές περιοχές)Market In

Κλειστά θα είναι

ΣκλαβενίτηςΓαλαξίας (σ.σ. σε προηγούμενες Κυριακές άνοιγε όλα τα καταστήματα 11.00 -15.00)Κρητικός (με ελάχιστες εξαιρέσεις σε τουριστικά σημεία)Bazaar (με εξαιρέσεις σε κάποια καταστήματα franchise ή σε τουριστικές περιοχές)Metro Cash & CarryThe Mart (πρώην Makro)Ανοιχτά επίσης θα είναι:

ΙΚΕΑ, Praktiker, Leroy Merlin, Jumbo, JYSK, Public ( με εξαίρεση τα καταστήματα σε Ξάνθη, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Αγρίνιο, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης), Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Media Markt, οι μεγάλες αλυσίδες ένδυσης καθώς και όλες οι μικρότερες αλυσίδες και τα περισσότερα από τα μεμονωμένα καταστήματα, ειδικά αυτά που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα.

The post Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
κυριακη ανοιχτα leroy merlin?
Τυχαία Θέματα