5 προϊόντα που οι δερματολόγοι δεν θα έβαζαν ΠΟΤΕ στην επιδερμίδα τους

10:32 7/5/2017 - Πηγή: iPop

Μερικές φορές προσπαθώντας να κάνεις την επιδερμίδα σου πιο καθαρή και μαλακιά, βάζεις κάποια προϊόντα τα οποία την επιδεινώνουν. Το να δοκιμάζεις κάθε νέα κρέμα που κυκλοφορεί, ερεθίζει το πρόσωπο σου. Προτίμησε να συμβουλευτείς έναν δερματολόγο έτσι ώστε να βρείτε μαζί τι ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Σύμφωνα με τους δερματολόγους υπάρχουν κάποια αμφίβολα προϊόντα και εργαλεία τα οποία εκείνοι αποφεύγουν. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις 5 προϊόντα που οι δερματολόγοι δεν θα έβαζαν ΠΟΤΕ στην επιδερμίδα τους.

5
Προϊόντα προς αποφυγήνΣπιτικά χημικά peels

Μερικές φορές οι γυναίκες αγοράζουν χημικά ιατρικά προϊόντα peels από το διαδίκτυο, τα οποία είναι πολύ ισχυρά για χρήση στο σπίτι. Τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα καθώς οι άνθρωποι αυτοί καταλήγουν με έντονη ερυθρότητα και μακροπρόθεσμες ουλές στα πρόσωπα τους. Καμιά φορά τα προϊόντα αυτά προκαλούν και αλλεργικές αντιδράσεις.

Σφουγγάρια «Loofahs»

Τα σφουγγάρια αυτά είναι πολύ λειαντικά και μπορούν πραγματικά να ερεθίσουν το δέρμα σου. Επίσης προσελκύουν τα βακτήρια και μπορεί να χειροτερέψουν την ακμή σου.

Ενυδατικές κρέμες με κολλαγόνο

Το δραστικό συστατικό δεν διεισδύει στο δέρμα, γι ‘αυτό απλά αγοράζεις μία υπερβολικά ακριβή ενυδατική κρέμα.

Λειαντικά scrubs προσώπου

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιείς λειαντικά scrubs προσώπου, τα οποία μπορεί να είναι ερεθιστικά και να προκαλέσουν υπερχρωματισμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι που τα δοκιμάζουν είναι ασθενείς με ακμή και δεν μπορούν να καθαρίσουν την ακμή. Το πρόσωπό σου ερεθίζεται επιπλέον.

Microneedling οικιακής χρήσης

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης απ’ αυτές τις συσκευές επειδή δημιουργούν μικροσκοπικές τρύπες στο δέρμα. Δεν πρέπει να κάνεις microneedling στο γραφείο σου ή στο σπίτι σου, αλλά σ’ ένα αποστειρωμένο περιβάλλον.

The post 5 προϊόντα που οι δερματολόγοι δεν θα έβαζαν ΠΟΤΕ στην επιδερμίδα τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα