Πλέον μπορείς να μάθεις αν το «άλλο σου μισό» παίζει στο Tinder χωρίς να hackάρεις το κινητό του

23:00 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Το «άλλο σου μισό» έχει στην συσκευή του 6ψήφιο κωδικό, δαχτυλικό αποτύπωμα και face control μόνο και μόνο για να μην μπορέσεις ΠΟΤΕ να τσεκάρεις το κινητό του. Αποτέλεσμα του να έχεις σχέση με τον Bond, James Bond; Δεν ξέρεις τι εφαρμογές έχει. Αυτό που σε κάνει να «καίγεσαι» βεβαίως είναι αν παίζει στο Tinder.

Πριν ανάψεις την λάμπα της ανάκρισης και φέρεις τα βραστά αυγά για να μάθεις αν έχει λογαριασμό στο Tinder επίτρεψε μας να σου συστήσουμε

ένα site… ή βασικά TO site!

Swipebuster ή αλλιώς το website που σου επιτρέπει να τσεκάρεις αν κάποιος χρησιμοποιεί το Tinder.

Οι δημιουργοί του Swipebuster υποστηρίζουν πως έφτιαξαν αυτό το site για να μας αφυπνίσουν σχετικά με το πόσα προσωπικά στοιχεία μας μοιραζόμαστε στο internet… αλλά μεταξύ μας, αυτό το ξέραμε ήδη και η χρήση του έχει έναν πολύ πολύ συγκεκριμένο σκοπό: «Να δούμε αν είμαστε η «μοναδική αγάπη της ζωής του» ή αν έχει καμία κατοσταριά φωτογραφίες στοιβαγμένες στο Tinder για.. τις δύσκολες στιγμές!

Χρησιμοποιώντας public data, το Swipebuster λέει πως μπορεί να αποκαλύψει αν κάποιος χρησιμοποιεί το dating app αλλά όχι μόνο αυτό. Την ίδια στιγμή μπορεί να αποκαλύψει την τοποθεσία του, τις profile photos του και το bio.

Βεβαίως, το Swipebuster δεν το κάνει δωρεάν αλλά με χρέωση $4.99 η οποία σου επιτρέπει να κάνεις 3 αναζητήσεις. Για να γίνει η κάθε αναζήτηση πρέπει να βάλεις το πρώτο όνομα του ατόμου που ψάχνεις, την ηλικία του και το φύλο του… αν έχεις και μία τοποθεσία στην οποία μπορεί να χρησιμοποίησε το Tinder τελευταία φορά η έρευνα γίνεται ευκολότερη.

«Υπάρχουν τόσα δεδομένα για τους ανθρώπους στο διαδίκτυο που δίνουν οι ίδιι οι άνθρωποι και δεν ξέρουν ότι είναι διαθέσιμα» σχολιάζει ένας από τους δημιουργούς της σελίδας στο Vanity Fair και συμπληρώνει:

Δεν είναι μόνο ότι οι άνθρωποι υπερμοιράζονται πληροφορίες για τους εαυτούς τους αλλά και το γεγονός ότι οι εταιρείες δεν τους εξηγούν τι πρόκειται να κάνουν

Πως σχολιάζει το Tinder την ύπαρξη του Swipebuster; Ένας εκπρόσωπος του dating app μιλώντας στο Vanity Fair εξήγησε πως «όλες οι πληροφορίες που ψάχνει κάποιος σ’ αυτό το site είναι δημόσιες πληροφορίες που δημοσιεύουν οι χρήστες στα profiles τους στο Tinder».

Αν θέλεις να δεις ποιος είναι στο Tinder θα σου προτείναμε να κρατήσεις τα χρήματά σου και να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή!

The post Πλέον μπορείς να μάθεις αν το «άλλο σου μισό» παίζει στο Tinder χωρίς να hackάρεις το κινητό του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα