Πέθανε ο ιδιοκτήτης του και έμεινε έξω από την πολυκατοικία να τον περιμένει -Τώρα ψάχνει σπίτι!

19:36 21/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Απόδειξη αυτός ο σκύλος που σήμερα αναζητεί ένα σπίτι και μία οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη που χρειάζεται!

Η ιστορία του συγκεκριμένου τετράποδου θα σε κάνει να δακρύσεις. Το όνομά του είναι Τζον και ο ιδιοκτήτης του πέθανε την Παρασκευή. Εκείνος από την πρώτη στιγμή κάθησε έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και τον περιμένει να επιστρέψει… Ευτυχώς για εκείνον βρέθηκε ένα

ζευγάρι το οποίο το φιλοξενεί προσωρινά αλλά δεν μπορούν να τον κρατήσουν για μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα η εύρεση νέας οικογένειας να επείγει!

Ο Τζον είναι 5 ετών, πολύ κοινωνικός με τους ανθρώπους αλλά και τα άλλα ζώα (σκύλους αλλά και γάτες) και είναι μαθημένος να μένει σε σπίτι. Μεταξύ όλων των άλλων θετικών του, σύμφωνα με τους γείτονες ήταν εκπαιδευμένος και περπατούσε με τον ιδιοκτήτη του χωρίς να φοράει λουρί καθώς ήταν πολύ υπάκουος και γνωρίζει να ξεχωρίζει και τα φανάρια.

Τελευταία εξέλιξη:

Ο Τζον το έσκασε από την κοπέλα που τον φιλοξενούσε κοντά στις στήλες Ολυμπίου Διός αλλά βρέθηκε και είναι πολύ φοβισμένος. Την ανάρτηση έκανε η κα Ελένη Νίκα (σύμφωνα με τις αναρτήσεις στο facebook για περισσότερες πληροφορίες για τον σκύλο μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με την κα Νίκα είτε με την κα Δήμητρα- 6977828262- η οποία φιλοξενούσε τον σκύλο μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι)

The post Πέθανε ο ιδιοκτήτης του και έμεινε έξω από την πολυκατοικία να τον περιμένει -Τώρα ψάχνει σπίτι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα