Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας- Αίθριος ο καιρός

09:30 3/2/2017 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, σ’ όλη την χώρα με την θερμοκρασία να παρουσιάζει περαιτέρω άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Το πρωί, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μηδέν έως 12 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα δυτικά κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές βροχές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 4 τοπικά στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου, όμως στην Ήπειρο κατά τόπους, θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά και τα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία, ωστόσο κατά τόπους, θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Πιθανότητα ασθενών βροχών στις Κυκλάδες, ενώ συννεφιά θα επικρατεί στην Κρήτη. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και από το απόγευμα τοπικά στις Κυκλάδες, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, τοπικές βροχές, ενώ το πρωί και το βράδυ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι, στα νότια δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα βόρεια νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 5, πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας- Αίθριος ο καιρός appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα