Πένθος για τον Cristiano Ronaldo: Έχασε τη ζωή του ένα από τα νεογέννητα δίδυμα

11:34 19/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo και η σύντροφός του, Georgina Rodriguez, ανακοίνωσαν στα social media τη Δευτέρα, 18/4, τον θάνατο του νεογέννητου γιου τους.

Ο Ronaldo και η Rodriguez δήλωσαν: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση

του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή και η συμπαράσταση του κόσμου του ποδοσφαίρου

Ο σταρ της Manchester United είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο ότι αυτός και η σύντροφός του, Rodriguez, περίμεναν δίδυμα. Τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ο Ronaldo και η Rodriguez συνέχισαν γράφοντας στη δημοσίευση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή».

pic.twitter.com/vRNVCoegOW

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) April 18, 2022

Η μητέρα του Ronaldo, Dolores Aveiro, απάντησε στον γιο της με ένα λυπημένο emoji, ενώ η αδελφή του, Katia Aveiro, σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε:

«Ο Θεός να φροντίζει για όλα και να ενισχύει την πορεία σου όλο και περισσότερο… Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα της και το κοριτσάκι μας που είναι εδώ δυνατό και γεμάτο υγεία θα μας διδάσκει όλο και περισσότερα ότι μόνο η αγάπη έχει σημασία..»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Aveiro (@katiaaveirooficial)

Μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός, πολλοί ποδοσφαιριστές και σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, ανάμεσά τους η Manchester United, γράφοντας: «Ο πόνος σου είναι ο πόνος μας, Cristiano. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου».

Your pain is our pain, @Cristiano

Sending love and strength to you and the family at this time. https://t.co/24oyEV8CQi

Manchester United (@ManUtd) April 18, 2022

Η Real Madrid ήταν επίσης ανάμεσα στις ομάδες που έστειλαν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους στον Cristiano Ronaldo

«H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Cristiano Ronaldo και η σύντροφός του, Georgina Rodriguez. Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της», ανέφερε σε ανακοίνωση. 

«Όλοι στην Manchester City στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Georgina», ήταν το μήνυμα της City, η οποία στάθηκε κι εκείνη στο πλευρό του.

pic.twitter.com/vRNVCoegOW

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) April 18, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πένθος για τον Cristiano Ronaldo: Έχασε τη ζωή του ένα από τα νεογέννητα δίδυμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πένθος, Cristiano Ronaldo, Έχασε,penthos, Cristiano Ronaldo, echase