Πέντε απλά πράγματα που κάθε άντρας θέλει στο σεξ

21:17 4/9/2017 - Πηγή: iPop
Το σεξ είναι απλό. Όλα τα τριγύρω από το σεξ είναι άκρως περίπλοκα! Κι όμως, δεν είναι όλα τόσο δύσκολα, όσο τα έχεις στο μυαλό σου. Οι άντρες στην πραγματικότητα δεν ζητάνε πολλά για να είναι ευχαριστημένοι. Αρκεί να ξέρεις τα πέντε απλά πράγματα που κάθε άντρας θέλει στο σεξ!Οργασμός

Αυτό δεν σημαίνει ότι το σεξ δεν είναι απολαυστικό όταν δεν περιλαμβάνει έναν οργασμό, όμως, μη γελιόμαστε αυτός είναι απώτερος σκοπός! Είναι το ίδιο να βλέπεις ένα ματς όπου δεν μπαίνει γκολ; Σκέψου το κάπως έτσι και δράσε αναλόγως.

Ενθουσιασμός

Δεν σου λέμε να σ’ ακούσουν όλοι οι γείτονες, αλλά δείξει με μικρές κινήσεις και λέξεις ότι είσαι ενθουσιασμένη, ότι περνάς καλά! Το να είσαι σε κατάσταση «άντε να το κάνουμε κι αυτό» σίγουρα δεν θα λειτουργήσει!

Κάνε λίγο πανικό

Κάνε μου λιγάκι «μμμ». Ή εντάξει όχι ακριβώς έτσι! Αλλά ο σύντροφός σου θέλει να σ΄ακούει! Θέλει ν’ ακούει αναστεναγμούς, έντονες ανάσες, πρόστυχα λόγια στο αυτί κτλ κτλ. Έλα το έπιασες το νόημα! Δεν σε φοβόμαστε!

Προκαταρκτικά

Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά, ναι ακόμα και για έναν άνδρα! Χωρίς προκαταλήψεις, είναι σαν μια περιπέτεια με στόχο την κορυφή της διαδρομής. Πώς θα επιτύχεις άλλωστε το επιθυμητό αποτέλεσμα εάν δεν προετοιμάσεις την κατάσταση;

Τα φώτα ανοιχτά

Οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι, δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε! Θέλουν να σε θαυμάζουν, να βλέπουν τις κινήσεις που κάνεις όταν τις κάνεις και στην τελική να μην ψάχνουν μέσα στο σκοτάδι το σημείο του σώματός σου που θέλουν να βρουν!

The post Πέντε απλά πράγματα που κάθε άντρας θέλει στο σεξ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα