Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις Γρηγοράκου

15:47 12/1/2016 - Πηγή: iPop

Σε παρερμήνευση των δηλώσεων από τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε ο βουλευτής, Λεωνίδας Γρηγοράκος. ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Τι δήλωσε ο Κεγκέρογλου μετά την απολογία Γρηγοράκου;

Είμαστε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια η παράταξη της Σοσιαλδημοκρατίας, θα δουλέψουμε για τις αξίες και τις αρχές, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα, με ένα σχέδιο ανασυγκρότησης συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και βεβαίως για ένα βιώσιμο κοινωνικό κράτος.

Τι
είχε πει ο κ. Γρηγοράκος;

Το πρωί της Τρίτης, σε συνέντευξη που έδωσε, είπε πως η εκλογή Μητσοτάκη μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα στη Δημοκρατική Συμπαράσταση, ενώ επίσης σημείωσε πως πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που μπορεί να θέλουν να πορευτούν με την Νέα Δημοκρατία.

Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις η Φώφη Γεννηματά, η οποία είχε πει πως τις δικές της απόψεις με του κ. Μητσοτάκη τις χωρίζει άβυσσος, ζήτησε να γίνει άμεσα απολογία του βουλευτή.

Αξίζει να τονιστεί πως ο κ. Γρηγοράκος αναφερόμενος στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίες είπε πως είναι πολύ καλός πολιτικός και σημείωσε:

Η ΝΔ θα αναδειχθεί σύντομα πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.

Τι είχε πει νωρίτερα ο κ. Κεγκέρογλου;

Επικοινώνησα με τον κ. Γρηγοράκο και μου έχει στείλει την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη, αλλά δεν πρόλαβα να τη δω, γιατί έχουμε συνεδρίαση Επιτροπής τώρα. Τα δύο επίμαχα σημεία πάντως τα διαβάζω και είναι διαφορετικά απ’ ό,τι ερμηνεύονται από τους ίδιους που έδωσαν τη συνέντευξη. Είναι σε εξέλιξη η επικοινωνία. Δεν την έχω διαβάσει όλη, μόνο το κρίσιμο.

Και επισήμανε στη συνέχεια: «Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα έχουμε πολιτικές παρατάξεις. Το ΕΛΚ, τους Φιλελεύθερους και τους Σοσιαλδημοκράτες. Το ό,τι ΕΛΚ και Σοσιαλδημοκράτες είναι διαφορετικές παρατάξεις, δεν τους απέτρεψε π.χ. στη Γερμανία να κάνουν μια κυβέρνηση στη βάση προγραμματικής συμφωνίας. Ούτε στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια, διότι υπήρξε μια ανάγκη για συνεργασία δύο-τριών κομμάτων το 2012 και, αν ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν τέσσερα. Αυτό δεν είναι μεμπτό. Ότι όμως συνεργάστηκαν παραδοσιακά αντίπαλοι, κόμματα που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και διαφορετική αντίληψη για πολλά πράγματα, δεν τους απαγορεύει να έχουν την ίδια αντίληψη για το πώς πρέπει να στηρίξουμε την πατρίδα σε μια κρίσιμη στιγμή. Άρα, δεν βλέπω πού είναι η αντίφαση».

Ο κ. Γρηγοράκος εξήγησε πως δεν εννοούσε όσα ειπώθηκαν και σημείωσε πως: «οι δημοσιογράφοι εξέλαβαν λανθασμένα τις δηλώσεις του».

The post Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις Γρηγοράκου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα