«Παραμύθια» χαρακτηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος του ο Τσοχατζόπουλος

17:16 19/10/2016 - Πηγή: iPop

«Παραμύθια» τόνισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος πως είναι οι κατηγορίες εις βάρος του. Ο πρώην Υπουργός τόνισε, πως δεν πήρε μίζα για την προμήθεια των αρμάτων TOR-M1 ή των γερμανικών υποβρυχίων και τόνισε πως για ακόμα μια φορά είναι θύμα πλεκτάνης.

Στόχος τους Άκη Τσοχατζόπουλου

είναι να προβεί σε μείωση της ποινής 20ετούς κάθειρξης που του έχει επιβληθεί από το Πρωτοδικείο.

Ο πρώην Υπουργός υποστήριξε πως «ήθελαν να τον εξαφανίσουν πολιτικά» και σημείωσε:

Είναι σκάνδαλο αυτό που έχει γίνει. Έχουμε ζημιά τεράστια, πολιτική, στρατιωτική, αμυντική. Η Ελλάδα πρέπει να εξασφαλίσει αποζημίωση αν αποδείξει ότι την ευθύνη την έχει η εταιρία. Δεν μπορεί να φταίει μόνος ένας. Το να μην κανείς τίποτα και δήθεν να παζαρεύεις είναι καταστροφή και αυτό κάνανε αυτοί οι κύριοι από το 2006 και μετά

Παράλληλα, ο Τσοχατζόπουλος σημείωσε, πως δεν έχει καμία σχέση με τις υπεράκτιες εταιρείες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης και σημείωσε πως αυτές ανήκουν στον πρώτο του εξάδέλφό του, Νίκο Ζήγρα. Ενώ δήλωσε, «τα έγγραφα που εντοπίστηκαν στο γραφείο στη Κομνά Τράκα στη Κυψέλη», καθώς του είχε παραχωρήσει ένα μικρό χώρο προκειμένου να κάνει τις δουλειές του.

Για τον εξάδελφο του:

Ο Πρόεδρος ρώτησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο: «Γιατί τα καταμαρτυρεί όλα αυτά εναντίον σας ο εξάδελφος σας;».

Και ο πρώην Υπουργός είπε:

«Χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί επέλεξε να πάει στην πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, του Καρχιμάκη και της ΕΥΠ. Για έναν λόγο δεν έπρεπε να το κάνει αυτό γιατί στη Θεσσαλονίκη μας ξέρουν.Ήταν ο αγαπημένος μου ξάδελφος και εξαγοράστηκε από τον Παπανδρέου. Στο ΠΑΣΟΚ δεν ήμουν κανένας τυχαίος. Γι’ αυτό ήθελαν να με εξαφανίσουν πολιτικά διότι κινδυνεύανε».

Το λόγο πήρε ο εισαγγελέας ο οποίος τον ρώτησε «Πως εξηγείτε πως βρέθηκαν αποδείξεις του Ζήγρα και του Οικονομίδη στο γραφείο σας;».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε πως συναντήθηκαν εκεί αφού ο Ζήγρας είχε χώρο στο γραφείο του.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Ζήγρα που φώναζε: «Ψεύδεται ο άνθρωπος! Κατέστρεψε τη χώρα και συνεχίζει να μιλάει!».

Για τις διαρρήξεις που έγιναν πριν από τη σύλληψη του:

«Οι διαρρήξεις που έγιναν πριν από τη σύλληψη του στο γραφείο του στη Κομνά Τράκα ενορχηστρώθηκαν από την ΕΥΠ» είπε και πρόσθεσε, πως από το χώρο «έχει εξαφανιστεί υλικό και έχει «μπει» υλικό».

Η απολογία του πρώην Υπουργού αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

The post «Παραμύθια» χαρακτηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος του ο Τσοχατζόπουλος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα