Παππάς: Στόχος όσων βρίσκονται στη λάσπη είναι να τραξήξουν και ‘σένα

15:27 6/1/2017 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του κατά όσων βρίσκονται στη λάσπη έστρεψε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, δηλώνοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης του την Παρασκευή «στόχος τους είναι να σε τραβήξουν και σένα».

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και έσπευσε να σχολιάσει τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και από δημοσιογράφους υπογραμμίζοντας «η δική μας γενιά δεν δικαιούται ούτε να φοβάται, ούτε να τρομάζει, ούτε να οπισθοχωρεί».

Ο Υπουργός δήλωσε αναφερόμενος στην Κυβέρνηση είπε: «Θέλουμε να σωθούν όσες περισσότερες

θέσεις εργασίας γίνεται» και ξεκαθάρισε πως «δεν επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κανέναν ιδιοκτήτη στο MEGA ή στον ΔΟΛ να πληρώσουν στους εργαζόμενους τους μισούς, μόνο, μισθούς από το 2016».

Για τις τηλεοπτικές άδειες:

Ο Νίκος Παππάς απέκρουσε τα όσα αναφέρονται σε προσωπική του ήττα και δήλωσε «δεν υπάρχει ούτε μία πολιτική παράταξη που να λέει να μη γίνει αδειοδότηση, να μην καταβληθεί τίμημα, να μην παραδέχεται πως 27 χρόνια είχαμε άναρχο τηλεοπτικό τοπίο», ενώ πρόσθεσε:

«Πράγματι χάθηκε μια ευκαιρία με την απόφαση του ΣτΕ και πως όμως δεν θα είναι η μοναδική, καθώς με το που θα καθαρογραφεί η απόφαση πρέπει όλοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μπει χρονοδιάγραμμα. Ήδη δέχτηκα αιτήματα από κάποιους καναλάρχες να μην πληρώσουν για τις άδειες. Ευελπιστούν πως το ΕΣΡ θα αποφασίσει έναν μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών αδειών, οπότε το τίμημα θα είναι από ελάχιστο έως και ανύπαρκτο».

Επίσης ο Υπουργός εξήγησε:

Θεωρώ ότι τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης παραμένουν ακλόνητα στην άποψη πως καλώς κάναμε και προχωρήσαμε στην επιχείρηση ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου

Και απάντησε για το εάν θεωρεί υποβάθμιση ότι δεν είναι υπουργός Επικρατείας, λέγοντας «όχι» και εξηγώντας πως «στο χαρτοφυλάκιο της ενημέρωσης που ήδη είχε, προστέθηκε πλέον η ψηφιακή πολιτική και οι τηλεπικοινωνίες».

The post Παππάς: Στόχος όσων βρίσκονται στη λάσπη είναι να τραξήξουν και ‘σένα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα