Παίξε Escape The Mansion!

14:31 6/8/2014 - Πηγή: iPop

Το Escape The Mansion είναι η εφαρμογή που μου έχει φάει το περισσότερο χρόνο όταν κρατάω στα χέρια μου το κινητό μου. Είδα μια μέρα ένα φίλο να βρίζει το κινητό του και υπέθεσα πως μάλωνε με τη κοπέλα του. Τελικά απλά είχε μπει στη ψυχολογία του παιχνιδιού. Έτσι αποφάσισα να παίξω και εγώ για να δω αν είναι όντως τόσο εθιστικό όσο περιέγραφε.

Τo Escape The Mansion είναι ένα παιχνίδι με γρίφους που πρέπει να λύσεις μαθηματικά προβλήματα,

έξυπνες ερωτήσεις, τεστ παρατηρητικότητας και πολλές άλλες τέτοιες δοκιμασίες έρχονται μπροστά από την οθόνη του κινητού σου για να σου κάνει τη ζωή δύσκολη.

Όποτε καταφέρεις να περάσεις μία πίστα και έχεις την ικανοποίηση πως κατάφερες να λύσεις το γρίφο έρχεται μια ακόμη πιο δύσκολη για να ταρακουνήσει πάλι το μυαλό σου. Συγκεκριμένα θυμάμαι έναν γρίφο που δεν σου έδινε κανένα στοιχείο και σου είχε 9 αριθμούς σε ένα πίνακα και έπρεπε να βρεις το σωστό συνδυασμό. Αν δεν έχεις χρυσάφι απλά την έβαψες.

Το χρυσάφι είναι ο τρόπος για να αγοράσεις τα Hints που σε βοηθούν να λύσεις ένα γρίφο. Όσο περισσότερες πίστες περνάς, τόσα περισσότερα Achievements ξεκλειδώνεις άρα τόσο περισσότερο χρυσάφι κερδίζεις.

Tip!

Κατά την ταπεινή μου άποψη, όποτε πάτε στη τουαλέτα, όποτε βρίσκεστε στο μετρό ή αν δεν έχετε να κάνετε κάτι είναι η τέλεια λύση στο πρόβλημα σας. Αν δεν είστε φανατικοί με άλλα παιχνίδια και τα Games στο κινητό είναι τα μόνα που παίζετε τότε πιστέψτε με θα το λατρέψετε.

The post Παίξε Escape The Mansion! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα