«Ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα»

08:23 25/1/2017 - Πηγή: iPop

«Δεν θα νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του με αφορμή τα δύο χρόνια απ’ την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μιλώντας για την υπογραφή του Μνημονίου, τις διαπραγματεύσεις που είναι

σε εξέλιξη για την δεύτερη αξιολόγηση, τις συμμαχίες στην Ευρώπη αλλά και το ΔΝΤ.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νομοθέτησης επιπλέον μέτρων, ο Α. Τσίπρας το αποκλείει σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα».

Σχολιάζοντας τα σενάρια για πρόωρες εκλογές στην χώρα τα οποία φουντώνουν ανά διαστήματα, ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι δεν τον φοβίζουν η κρίση του λαού και οι εκλογές, όμως, διερωτάται τι νόημα θα είχαν τώρα οι εκλογές. «Δεν είναι στη σκέψη της Κυβέρνησης οι εκλογές, αλλά η έξοδος από την κρίση».

Αναφορικά με το ΔΝΤ, ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει ότι θα πρέπει να αναλάβει με παρρησία την ευθύνη της άποψής του για τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα, ενώ για την Ε.Ε. υπογραμμίζει ότι αποτελεί το καλύτερο πεδίο κοινωνικής και πολιτικής πάλης για τους λαούς της.

Επιτιθέμενος για ακόμα μια φορά στη Νέα Δημοκρατία, ο Α. Τσίπρας εκφράζει την άποψη ότι ο κ. Μητσοτάκης «προφανώς θεωρεί ότι έχει δίκιο το ΔΝΤ και ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μας ζητάει», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του λέει χαρακτηριστικά πως «προτιμά την αντιπολίτευση μέσω Instagram».

Photo: Nick Paleologos / SOOC

The post «Ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα