Ό,τι πιο ανθρώπινο έχουμε δει! 25χρονος μοίρασε δώρα σε άστεγους στο Λονδίνο

13:15 26/12/2016 - Πηγή: iPop

Μέσα στα Χριστούγεννα μια γενναιόδωρη πράξη αγάπης έκανε ένας νεαρός με την παρέα του στο Λονδίνο, μοιράζοντας δώρα που κοστίζουν 2000 λίρες σε 200 άστεγους.

Πρόκειται για τον 25χρονο ακτινολόγο O’Real Killian και την παρέα του, οι οποίοι επί δύο ολόκληρες νύχτες μοίρασαν σε πολλές γωνιές του Λονδίνου δώρα, δίνοντας χαρά σε άστεγους μέσα στις γιορτές. Από το Stratford στο Covent Garden, το Tower Bridge και το Leicester Square

η ομάδα μοίρασε τα δώρα σε πολλούς άστεγους.

Πώς μαζεύτηκαν τα χρήματα:

Μέσα από δωρεές τις οποίες ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο 25χρονος, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τα δώρα, που μοίρασαν χαρά σε 200 άστεγους σε όλο το Λονδίνο.

Ο 25χρονος O’Real Killian αφηγείται πως προέκυψε αυτή η ιδέα και ποιος ήταν ο στόχος του:

Ο ίδιος μιλώντας στο indy100, εξηγεί πως προέκυψε η ιδέα. «Βλέποντας τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η ίδια κίνηση που κάναμε πέρυσι, όταν είχαμε μοιράσει και πάλι φαγητό σε άστεγους, αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε και φέτος με μεγαλύτερη ανταπόκριση».

Ποιος είναι ο στόχος τους;

Στόχος ήταν να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι ότι τα Χριστούγεννα είναι κάτι περισσότερο από το να παίρνουμε και να δίνουμε δώρα στους οικείους μας. Είναι και για να βοηθήσουμε όσους δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς

Τι περιλαμβάνουν τα δώρα προς τους άστεγους:

Ανάμεσα στα πράγματα που δόθηκαν στους άστεγους βρίσκονταν γάντια, τρόφιμα, ποτά, μαντηλάκια, γλυκά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, κασκόλ, θερμικές κάλτσες, κονσέρβες, δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι το έργο της προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πώς αντέδρασαν οι άνθρωποι αυτoί στην ένδειξη αγάπης από συμπολίτες τους;

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο O’Real Killian οι αντιδράσεις ήταν πολλές και διαφορετικές. Για παράδειγμα, ένας άστεγος παρουσιάστηκε αρκετά νευρικός όταν του διέκοψαν τον ύπνο του για να του δώσουν το δώρο του. Παρόλα αυτά όταν είδε το πακέτο με τα δώρα του ενθουσιάστηκε και ευχαρίστησε τον 25χρονο και τους φίλους του που του έδωσαν φως στις δύσκολες μέρες που περνά καθημερινά.

Όπως λέει ο O’Real Killian:

Καταλαβαίνεις ότι δεν του συμβαίνει συχνά αυτό. Κάποια πράγματι ήταν επιφυλακτικοί και νευρικοί, ωστόσο όταν αντιλαμβανόντουσαν ότι είμαστε εκεί για να τους βοηθήσουμε η στάση άλλαζε και η έκφραση ευγνωμοσύνης ήταν πια έκδηλη

Δείτε το video από την συγκέντρωση των προϊόντων και τις αντιδράσεις των άστεγων:

Photo: O’REAL KILLIAN/FACEBOOK/SCREENGRAB

The post Ό,τι πιο ανθρώπινο έχουμε δει! 25χρονος μοίρασε δώρα σε άστεγους στο Λονδίνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα