Ό,τι είναι δικό σου, ήταν κάποτε δικό της- «Το προηγούμενο κορίτσι» σε περιμένει!

14:03 15/2/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί το 2017 να έχει μπει εδώ και μόλις δύο μήνες, όμως, «Το προηγούμενο κορίτσι», όμως, φαίνεται από τώρα ότι θα είναι το βιβλίο της χρονιάς!

Το πρώτο ψυχολογικό θρίλερ του J.P. Delaney διαθέτει όλα τα φόντα ενός σέξι δολοφονικού μυστηρίου, το οποίο έχει ήδη γίνει bestseller στο εξωτερικό.

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα απ’ τα 3 αντίτυπα του βιβλίου «Το προηγούμενο κορίτσι» κάνοντας like και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα

του iPop.gr στο Facebook.

Η ιστορία εναλλάσσεται ανάμεσα στις ζωές δύο γυναικών: Της Έμα και της Τζέιν.

Προσπαθώντας να ξεπεράσει μια τραυματική διάρρηξη, η Έμα μετακομίζει στο διαμέρισμα στον Αριθμό Ένα της Οδού Φόλγκεϊτ, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό μοντέρνο αριστούργημα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κανόνες. Ο αινιγματικός αρχιτέκτονας που το σχεδίασε έχει τον απόλυτο έλεγχο: δεν επιτρέπονται βιβλία, διακοσμητικά μαξιλάρια, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο. Ο χώρος έχει στόχο να μεταμορφώσει τον ένοικο – και όντως το κάνει.

Μερικά χρόνια αργότερα κι έπειτα από μια προσωπική τραγωδία, η Τζέιν χρειάζεται μια νέα αρχή. Όταν βρίσκει το διαμέρισμα στον Αριθμό Ένα της Οδού Φόλγκεϊτ, το ερωτεύεται ακαριαία – όπως και τον σαγηνευτικό δημιουργό του. Αφού μετακομίζει, η Τζέιν σύντομα μαθαίνει για τον πρόωρο χαμό της προηγούμενης ενοίκου, μιας κοπέλας παρόμοιας ηλικίας και εμφάνισης με την ίδια. Καθώς προσπαθεί να βρει την αλήθεια, άθελά της ακολουθεί τα ίδια μονοπάτια και βιώνει τις ίδιες εμπειρίες με το προηγούμενο κορίτσι.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο J.P. Delaney (το πραγματικό του όνομα πιστεύεται ότι είναι Tony Strong) έχει υπογράψει στο παρελθόν αρκετές μεγάλες επιτυχίες με διαφορετικά ονόματα. Τα δικαιώματα του βιβλίου έχουν πουληθεί σε 35 χώρες, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ.

The post Ό,τι είναι δικό σου, ήταν κάποτε δικό της- «Το προηγούμενο κορίτσι» σε περιμένει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα