Ο Παπαγιάννης γράφει για την αποπομπή Παναγιωτόπουλου

Πηγή fimotro.blogspot.gr

«Χρήστο, θέλουμε να το γιορτάσουμε, αλλά δεν μας πάει, ρε γ@μώτο…»

Όταν το FIMOTRO έτρεχε στα Δικαστήρια, τότε δεν υπήρχε ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε Σαμαράς… Όπως θα διαπίστωσαν οι χιλιάδες αναγνώστες μας, εμείς αποφύγαμε συνειδητά να μπούμε στη διαμάχη των μετόχων του Mega

και δεν μπήκαμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε την παραίτηση, όπως μας ενημέρωσε ο Σταύρος Ψυχάρης, του…

μέχρι πρότινος διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Γράψαμε ποιο θα είναι το τέλος του, αλλά μέχρι εκεί. Ο πατέρας Μπόμπολας θα στήριζε τον γιό του και η σεμνή τελετή θα τελείωνε πριν καν αρχίσει.

Το Fimotro, πριν από 4 χρόνια, πολύ πριν γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός, πολύ πριν κερδίσει με την ανοιχτή εκλογική διαδικασία την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και σίγουρα πολύ πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κόμμα εξουσίας, έτρεχε στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις αγωγές που κατέθετε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Τότε μοναδικούς συμμάχους είχαμε τη bloggoσφαιρα η οποία είναι αλήθεια σχεδόν στο σύνολό της, μας στήριξε μέχρι το τέλος. Ήταν η περίοδος που για το Mega κανένας δεν μπορούσε να περάσει σε καμία στήλη εφημερίδων και περιοδικών ούτε μια άσχημη κουβέντα ή ένα σχόλιο αρνητικό. Όποιος έγραφε εναντίον του Mega, εναντίον του δελτίου ή των εκπομπών του, έβρισκε άσχημο μπελά. Εάν δεν τον έδιωχναν από τη δουλειά του, σίγουρα γινόταν δακτυλοδεικτούμενος από όλη τη δημοσιογραφική πιάτσα.

Τότε, επί Γ. Παπανδρέου, στην αρχή της διακυβέρνησής του, αποφασίσαμε να κάνουμε πλάκα. Μέσα από την πλάκα όμως βγήκε η κριτική. Αρχίσαμε να δημοσιεύουμε σχόλια για το κεντρικό δελτίο του Mega, δημοσιεύσαμε ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για το «ποιος γλύφει καλύτερα τον ΓΑΠ» και γενικά αρχίσαμε μια επιθετική αρθρογραφία για τη στάση του Μεγάλου Καναλιού σε σχέση με το τότε ΠΑΣΟΚ, την προσχώρηση στο Μηχανισμό Στήριξης και τις φαιδρότητες του ΓΑΠ.

Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές γράψαμε πολύ σκληρά σχόλια. Λιγότερα σκληρά από αυτά που δημοσιεύονταν ως σχόλια σε άλλα sites και blogs. Επειδή όμως είχαμε στοχοποιηθεί, εμείς τρέχαμε στα δικαστήρια.

Ο Παναγιωτόπουλος ξημεροβραδιαζόταν στα γραφεία της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ψάχνοντας την ταυτότητά μας και τελικά μας… βρήκε! Πέντε συντάκτες που έγραφαν διάφορα αρνητικά σχόλια για το Mega και οι οποίοι έπρεπε πάση θυσία να πληρώσουν για το θράσος του να κριτικάρουν το κανάλι.

Από τους πέντε, ο πιο γνωστός, ο πιο τηλεοπτικός ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.

Επειδή, όμως, η νομοθεσία ήταν περιορισμένη, έπρεπε να του στήσουν και μια κατηγορία για εκβιασμό. Κάποιος από το Mega πήγε σε γνωστό εμπορικό κέντρο, έστειλε ένα απειλητικό email ότι του ζητούσε χρήματα και ο Παναγιωτόπουλος κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό!!! Του ζητούσαν, έλεγε, 200.000 ευρώ!

Όπως είναι φυσικό αυτές οι αστείες κατηγορίες δεν στάθηκαν πουθενά. Ούτε προέκυψε καμία ταυτοποίηση του γνωστού δημοσιογράφου με τα email που είχαν σταλεί.

Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε η ώρα της παραίτησης, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Mega, του μέχρι πρότινος διευθυντή ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Εμείς εδώ στο Fimotro, απαλλαγμένοι από τις αστείες κατηγορίες, καθόμαστε και τα παρακολουθούμε όλα αυτά. Και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας…

Ξέρετε τι μας έμεινε τελικά;

Πόσο χοντρές μαλ…κίες διέπραξε αυτός ο Παναγιωτόπουλος όσο ήταν διευθυντής. Πίστευε ότι θα ήταν για πάντα διευθυντής; Ή είχε την εντύπωση ότι μέσω του Mega, θα ισοπέδωνε όσους είχαν αντίθετη άποψη για το κανάλι που διοικούσε;

Σε αυτό το ερώτημα έχουμε ακόμα την απορία.

Χρήστο, δεν είχες δει τι ερχόταν στο μέλλον ή δεν είχες καταλάβει ότι αυτοί που σου ασκούσαν κριτική, τελικά αποδείχθηκαν πολύ καλύτεροι από τους αδίστακτους που ανακοίνωσαν ομοφώνως την παραίτησή σου;

Θα μας μείνει η απορία. Όποτε μπορείς στείλε μας επιτέλους ένα email για να μας την λύσεις…

Fimotro
και για την… αντιγραφή
Γιάννης Παπαγιάννης

The post Ο Παπαγιάννης γράφει για την αποπομπή Παναγιωτόπουλου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα