Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τη μητέρα του και την έκανε να κλάψει | Video

13:34 23/6/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο για να κάνει έκπληξη στη μαμά του! Η αντίδρασή της συγκινητική.

Ο παρουσιαστής του Survivor ταξιδεύει συχνά, όμως ήταν η πρώτη φορά που έλειπε για πέντε μήνες από το σπίτι και την οικογένειά

του. Όταν λοιπόν, αποφάσισε να κάνει έκπληξη στη μητέρα του εκείνη δεν πίστευε στα μάτια της!

Δείτε την γλυκιά αντίδραση της μητέρα του

Ο Σάκης έστειλε και το δικό του μήνυμα λέγοντας πως «δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς ήπειρο για να καταλάβει την αξία της οικογένειας!».

Αναλυτικά το κείμενο που συνόδευσε το video του Σάκη:

Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα…με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου!
Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της…ανεκτιμητη!
Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας!

#myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften

The post Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τη μητέρα του και την έκανε να κλάψει | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα