Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Ή μήπως όχι;

11:40 23/6/2017 - Πηγή: iPop

Αν είσαι δημιουργικός είναι πιθανό να κοιμάσαι από την αριστερή πλευρά. Αν είσαι εξωστρεφής κοιμάσαι συνήθως πιο κοντά στον σύντροφό σου, το οποίο σημαίνει ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις μια καλύτερη σχέση.

Ναι, καλά κατάλαβες. Ο τρόπος που κοιμάσαι λέει πολλά για σένα!

Έρευνες έδειξαν ότι το 94% των ζευγαριών που πέρασαν τη νύχτα αγγίζοντας ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του ύπνου ήταν περισσότερο ευτυχισμένοι στη σχέση τους από αυτούς που δεν είχαν επαφή.

Ο τρόπος που κοιμάσαι

δείχνει πολλά και για τον χαρακτήρα σου!

Το 41% κοιμάται στη θέση εμβρύου, η οποία συνδέεται με την ντροπή και την ευαίσθητη καρδιά.Το 15% κοιμάται στο πλάι με τα χέρια από την πλευρά του, στάση που συνδέεται με την κοινωνικότητα.Το 13% κοιμάται στο πλάι με τα χέρια απλωμένα, το οποίο συνδέεται με έναν άνθρωπο ανοιχτό αλλά κυνικό.Το 8% που κοιμήθηκε ανάσκελα συνδέεται με την ησυχία.Το 7% κοιμήθηκε μπρούμυτα με τα χέρια γύρω από το μαξιλάρι, το οποίο συνδέθηκε με την εξωστρέφεια.

Όταν κοιμάσαι μπρούμυτα, η τροφή στο στομάχι μπορεί να επεξεργαστεί πιο εύκολα ενώ όταν κοιμάσαι ανάσκελα είναι πιο πιθανό να ροχαλίσεις ή να αναπνέεις λιγότερο καλά τη νύχτα.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η στάση του ύπνου λέει στην πραγματικότητα ότι δεν υπάρχει επιστημονική βάση ώστε να εξάγουμε συμπεράσματα για την προσωπικότητα του ατόμου.

Επομένως, μάλλον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, οπότε με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Ναι, με αυτό που σε βολεύει και έχεις συνηθίσει.

The post Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Ή μήπως όχι; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα