Όσα χρειάζεται η ντουλάπα σου για το Φθινόπωρο!

10:30 4/9/2017 - Πηγή: iPop
Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου και του Φθινοπώρου. Ξεκινάμε δειλά δειλά να αντικαθιστούμε τα κοντομάνικα μπλουζάκια με ζακέτες και πιο ζεστά ρούχα.

Αν φτιάχνοντας τη ντουλάπα σου σκέφτεσαι πως «δεν έχεις τι να φορέσεις», ίσως μπορείς να κάνεις μια μικρή ανανέωση και να δώσεις μια φθινοπωρινή νότα στην ντουλάπα σου. Αν αγοράσεις τα σωστά «κομμάτια» τότε δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις πολλά χρήματα, ούτε να γεμίσεις πάλι με «άχρηστα» ρούχα που δεν θα φορέσεις.

Σακάκι

Απλό και αγαπημένο. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, με όλους τους συνδυασμούς.

Με τζιν ή φόρεμα! Θα το λατρέψεις.

Midi φόρεμα

Αυτό το φόρεμα θα γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα σου καθώς είναι πολύ «βολικό». Μπορείς αρχικά να το φορέσεις με τα σανδάλια σου και όταν ψυχράνει ο καιρός μπορείς να το συνδυάσεις με μποτάκια ή ψηλές μπότες.

Τζιν


Η μόδα θέλει τα τζιν φέτος φαρδιά, ψηλόμεσα και μακριά. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια μπλούζα από μέσα ή με ένα τοπάκι.

Μπλούζα- Πουκαμίσα

Οι μπλούζες με μια τύπου «γραβάτα» θα γίνει το αγαπημένο σου «κομμάτι» φέτος το Φθινόπωρο. Μπορείς να το φορέσει με ένα προσαρμοσμένο παντελόνι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνεις μια κομψή και προσεγμένη εμφάνιση.

Τακούνια


Πόσο δύσκολο είναι ν’ αποφασίσεις τι παπούτσια να φορέσεις τη συγκεκριμένη περίοδο. Το συγκεκριμένο θα σου δώσει ακριβώς την λάμψη που χρειάζεσαι χωρίς να είναι υπερβολικό. Με φόρεμα ή παντελόνι θα αναδείξει την εμφάνισή σου. Τόλμησε!

The post Όσα χρειάζεται η ντουλάπα σου για το Φθινόπωρο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα